dediğin kuşak e2'de öğlen verilen kuşaktaki bölümse normal gündüz çoluk çocuk çok fazla kan görmesin diye rtükten ceza yememek adına kesiyo olabilirler zaten asıl izleyiciye çoktan ulaştı o bölüm diye umurlarında da olmaz.. ama gece yayınladıklarında biraz daha cömert davranacaklarını düşünüyorum. en azından spartacus'de öyleydi.. gece verdikleri yeni bölüm bol kanlı, gündüzki tekrarları sanırsın aile filmi :D

Hee haklı olabilirsin bak , hatta o gün bizim Fener maçı vardı dışarıya çıkacaktım hazırlanırken gözüme çarptı işte oturdum izledim yoksa ne işim olur CNBC-E ile hem zaten indir flasha at , yayıla yayıla tv'den izle hem sansürsüz hem de HD :D İlk çıktığı dönemlerde Spartacus'ü izleyim dedim koca bölüm 18 dakikaya falan düşmüş bu ne biçim dizi ya kopuk kopuk demiştim tabi sonra anladım neden o kadar sürdüğünü.

oyle kralin cenazesine oyle muamele olur asiriya kacmis olsa bile joffreyi dusununce :D

bide kitapta yazan bazı aşırı cinsel durumları diziye yansıtmamış senaristler diyorlar. ayrıca kitapta öyle gay ilişkisi falan da yok diyorlar (ya da çok az var mı deniyodu ne)

bu yönetmen/senaristler oğlancı mı ne

Bence bu diziyi escinsel'i için kullanmak istiyorlar, çünkü kitapta bu kadar pis sahneler yoktu.

Geçen türk kanalda izledim en son bölümü, o tecavüz sahnesini göstermediler, bunu iyi yaptilar.

4. sezona basladim bugün acayip cok fazla karakter var yahu

her sey karman corman kafam iyice karisti

bir de hepsi bir biriyle baglantili falan

örnegin bir tane jon snow var... sonra barriston mudur nedir onun üvey evladi da snow'lardan... sonra bu barriston'un üvey evladijon snow'un üvey kardesine olmadik iskenceler falan yapiyor

insan yetisemiyor yani biraz daha az karakter üzerindne gitseler daha iyi olur sanki

zaten kitabin cogu yerini kirpmislar biraz daha kirpsalarmis keske

----- SPOILER --------------

joeffrey'in ölmesine sevindim valla. tam bir hayvandi :)

isin özetini tyrion yapti aslinda: "dünya jeoffrey'siz cok daha güzel"

kitabı okuyanlar bilgi verebilir mi bu lannister'lar hiç mi düzelmeyecek hep mi böyle puşt puşt hareketler peşinde olacaklar?

hayır adamların renkleri sarı-kırmızı, simgeleri aslan. "hear me roar" gibi "a lannister always pays his debts" gibi 10 numara pankartlık mottoları var.. koreografilik süper iş çıkar altta jenerik müzik, yanlarda dalgalanan lannister bayrakları, ortada lannister hanedanına üye futbolcular falan üff.. :D madrid maçında yapılan "tek krallık galatasaraylılık" koreografisinin bir başka versiyonu.. ama elde var sadece tyrion reis.. onun için bi pankart yapılabilir anca

lannister.jpeg

gerçi bu motto pek futbola uymadı.. aslında olur da herkes anlamaz.. biraz tribün olaylarına ithafen yapılabilir, intikam iması taşır.. yoksa takıma anca vergini öde mesajı iletir bu söz :D hazır vergi cezası da yemişken :D

porto taraftarı targaryenlerin ve khaleesi'nin ve de ejderhaların kıymetini bilsin..

ölmedi heralde. dönüştü sanırım bebek.ama bebeğin o anki hareketlerini çok güzel kurgulamışlar :D

o değilde bunlar nasıl bir topluluk ben hepsi tek tip sanıyordum ak gezenleri. meğersem içeriden boynuzlu taclısıda varmıs.

adıda nights king mi neymiş.

Genel olarak bu sezonu 3.sezondan daha güzel bulduğumu söylemeliyim.o son sahnede baya ilginçmiş ilerleyen sezonlara dair ipucu gibi oldu.

Ooo Ooo kıskanmalar da başlamış.

adminken Jaime'i avatar olarak kullanırken bu adamın nesini seviyorsun diyorlardı şimdi herkes görüyor büyüklüğünü.

Jaime elini kaybettikten sonra gücünü kaybetti, Khaleesi kadar güçlü olamaz.

Jaimeye şimdi bişey derdim de olmayacak burda ama bu sezonla birlikte bir değişim söz konusu

Geri
Üst Alt