Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.672
- 1.277
- 1.918
Ayrıca bugünkü bölümde bir çok yer değiştirilmiş. Soğukel gösterilmeyecekti tamam masraflardan dolayı ama Jon neden tekrar Craster'a gidiyor, Bran neden yakalanıyor anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo Ooo kıskanmalar da başlamış.
adminken Jaime'i avatar olarak kullanırken bu adamın nesini seviyorsun diyorlardı şimdi herkes görüyor büyüklüğünü.
Bence karakter için çok erken konuşuyorsun.
Nerden biliyorsun Sansa'yı bulup hayatımın aşkı dediği Cerse'iye hediye etmeyeceğini ve bu uğurda kendisine aşık olan iri bayanımızı kullanmadığını.
Bu sayede de kardeşini temize çıkarmayı planlamadığını, onu bunu bilmem de Özgür sen kralın şehrinde olsaydın bu kadar saf düşünmeyle çoktan yerle bir olmuştun.
Ben bu işin içinde bir iş var diyorum,önümüzdeki bölümlerde de yanılmadığımı göreceksin.
Bence karakter için çok erken konuşuyorsun.
Nerden biliyorsun Sansa'yı bulup hayatımın aşkı dediği Cerse'iye hediye etmeyeceğini ve bu uğurda kendisine aşık olan iri bayanımızı kullanmadığını.
Bu sayede de kardeşini temize çıkarmayı planlamadığını, onu bunu bilmem de Özgür sen kralın şehrinde olsaydın bu kadar saf düşünmeyle çoktan yerle bir olmuştun.
Ben bu işin içinde bir iş var diyorum,önümüzdeki bölümlerde de yanılmadığımı göreceksin.
Jaime'in yolundan dönmem ben, kral olmayı hak eden tek adam ortamda
Babası da olabilir ama onun makamda gözü yok fazla
Şaka bir yana, kitapları okumadım da Jaime nedense sempatik geliyor ilk başlardan beri. 2 yıldır falan twitter'da da profil fotom o