Ayrıca bugünkü bölümde bir çok yer değiştirilmiş. Soğukel gösterilmeyecekti tamam masraflardan dolayı ama Jon neden tekrar Craster'a gidiyor, Bran neden yakalanıyor anlamadım.

Ooo Ooo kıskanmalar da başlamış.

adminken Jaime'i avatar olarak kullanırken bu adamın nesini seviyorsun diyorlardı şimdi herkes görüyor büyüklüğünü.

Bence karakter için çok erken konuşuyorsun.

Nerden biliyorsun Sansa'yı bulup hayatımın aşkı dediği Cerse'iye hediye etmeyeceğini ve bu uğurda kendisine aşık olan iri bayanımızı kullanmadığını.

Bu sayede de kardeşini temize çıkarmayı planlamadığını, onu bunu bilmem de Özgür sen kralın şehrinde olsaydın bu kadar saf düşünmeyle çoktan yerle bir olmuştun.:D

Ben bu işin içinde bir iş var diyorum,önümüzdeki bölümlerde de yanılmadığımı göreceksin.

Nerden biliyorsun Sansa'yı bulup hayatımın aşkı dediği Cerse'iye hediye etmeyeceğini ve bu uğurda kendisine aşık olan iri bayanımızı kullanmadığını.

Bu sayede de kardeşini temize çıkarmayı planlamadığını, onu bunu bilmem de Özgür sen kralın şehrinde olsaydın bu kadar saf düşünmeyle çoktan yerle bir olmuştun.:D

Ben bu işin içinde bir iş var diyorum,önümüzdeki bölümlerde de yanılmadığımı göreceksin.

kitabı okumuş olabilir :sad007:

spoiler kullanaydın iyiydi

Jaime'in yolundan dönmem ben, kral olmayı hak eden tek adam ortamda

Babası da olabilir ama onun makamda gözü yok fazla

Şaka bir yana, kitapları okumadım da Jaime nedense sempatik geliyor ilk başlardan beri. 2 yıldır falan twitter'da da profil fotom o

bağımlılık yaptı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vEg4SEch27w[/media]

Jaime'in yolundan dönmem ben, kral olmayı hak eden tek adam ortamda

Babası da olabilir ama onun makamda gözü yok fazla

Şaka bir yana, kitapları okumadım da Jaime nedense sempatik geliyor ilk başlardan beri. 2 yıldır falan twitter'da da profil fotom o

şu başlıkta sürekli kitapları okuduğunu düşünüp (ki öyle bi muhabbet geçtiğinden emindim yüzüklerin efendisi ve hobbit muhabbetlerinden karıştırıyor olma ihtimalim belirdi) o yüzden hikayenin nasıl gideceğini biliyosundur diye dizinin geleceğine yönelik yorumlarını kolladım durdum. özellikle jaime ile beklentilerim baya fazlaydı. belli bi noktadan sonra kritik bir rol alacağını düşünüyordum. ancak şimdi herşey yerle bir oldu hayal kırıklığı büyük oldu. işin yok ekşide spoiler peşine düş.

Ahaha yok ya okusam da söylemem zaten millet geriliyor sonra.

Ayrıca aralarda merak edip GoT wikiden baktım falan yazmıştım oradan anlamalıydın okumadığımı :D

jaime-lannister-hand-game-of-thrones.jpg

Jon Snow'a yamuk yapmaz herhalde.Jamie itinin elini kestikten sonra gönüllerde taht kurmuştu

Jaime ozunde iyi biri de Cersei'yi gorunce saykoya bagliyor. Kendisinden nefret ettirdigi olaylari dusunun hep Cercei dahildir olaya. Cersei'ye ne kadar uzaksa o kadar iyi, Cersei'ye ne kadar yakinsa o kadar igrenc biri Jaime.

Jaime'nin dogru yolda ilerledigi bir gerçek ama Lannister diyince akla ilk gelen :

tyrion-va-avoir-de-tres-gros-ennuis.jpg

North Remembers

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7L8ByreRfUo[/media]

Tam bir yiğidi bize izlettiğin için teşekkürler öncelikle.

Devletinin ali menfaatleri için adamı göz altına alacak gene de yiğitliği bırakmıyor, teke tek dövüşüyor, araya giren askere hak ettiğini veriyor.

Breh breh böyle yiğit görmüş mü bu topraklar.

ak gezenlerden gerisi hikaye

bos bos guneyde yiyin birbirinizi

Sondaki üfürükçü dayıyı Blade+Star Wars'ten kopiş çekmişler,kim acaba o

Son bölümle ilgili

Bu Zombi arkadaşların olayı epey enteresan gibi. O atla gezen herif oranın kralı falan sanıyordum meğersem abileri varmış. Saydım arkada 13 tane Sith Lord Zombi dayı var. Nedir bunların olayı harbiden merak ettim. Bebeklerden ordu mu kurmayı planlıyorlar nedir yani.

Geri
Üst Alt