Son bölümle ilgili

Bu Zombi arkadaşların olayı epey enteresan gibi. O atla gezen herif oranın kralı falan sanıyordum meğersem abileri varmış. Saydım arkada 13 tane Sith Lord Zombi dayı var. Nedir bunların olayı harbiden merak ettim. Bebeklerden ordu mu kurmayı planlıyorlar nedir yani.

Jon'un amcasini sanmistim, kitapta da belli degil kim oldugunu.

Gri Solucan'a yazık. Adam karizma ama tüfekte mermi yok. Khaleesi zaten olayı aşmış. Çok zekice yaklaşıyor olaylara.

Tyrion Reis ne zaman hak ettiği değeri bulacak sabırla beklemedeyiz.

askere gitmeden izlediğim son bölümdü.. unutursam hatırlatın bana nerde kaldığımı :D ilk sahneye khaleesi bebeğim ile başlaması, uzun süreden sonra ak gezenleri göstermesiyle önemli bir bölümdü.. 4 sezondur ilk defa inrto yapmadan başlayıp bitirdiler sanırım.. bu ak gezenleri baya gizemli birileriymiş gibi gösteriyorlar da umarım sonunda tırt çıkmaz. khaleesi'ye ihanet etmek aklımın ucundan geçmez ama, ak gezenlerin oynayacağı role istinaden puan durumunda 2.liği tyrion reis'ten alıp ak gezenlere verebilirim 3. sıradaki jon snow ise hemen enselerinde.. joffrey geberdikten sonra son sırayı şu yeni çıkan yamyamlarla theon greyjoy paylaşıyor.. cersei hemen üstlerinde yakın takipte.. jamie ise son haftalarda hızla yükselişte, üst sıralara tırmanıyor. bakalım ligin sonu neler gösterecek :asd2:

Cersei bir gün cezasini çekecek, gördügüm en pis Kraliçelerden birisi.

Ve çekecek ;)

lannisterlar arasinda tyrion reisi tek gecerim :D

tommen'den ise umutluyum ama anasi cersei veya dedesi onu da zehirleyebilirler kendileri gibi :)

cersei seytanin teki olabilir ama onun basina bisey gelirse üzülürüm :D

10300985_851094958238265_3294812277902146639_n.png

Bran'ın yanında gelen bir hatun vardı, şu yabani olan. Ona noldu ya? Bir şey oldu da ben mi kaçırdım acaba?

Vasat bir bölümdü. Littlefinger çakalı da az değilmiş.

Petyr Baelish ne zevksiz adamsın

Yönettiğin kuruma bak bir de birlikte olduğun kadına

[attachment=9886:uploadfromtaptalk1399323672695.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1399323652354.webp
    uploadfromtaptalk1399323652354.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 223
  • uploadfromtaptalk1399323672695.webp
    uploadfromtaptalk1399323672695.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 222
Süper bir bölümdü.

Petyr Baelish ve Lysa nın sahnesini çok kısa kesmişler.

Çok önmli şeyler söyledi.

1-Kocasını kendi zehirlediğini. 1s1b.

2-Cat.'e mektubu bilerek yazdiğini

3-Kral eli öldüğü için Ned'in başkente gitmesiyle olayların başlamasını sağladiğini anlattı.Yani herşey Petyr Baelish'in planıymiş omg :D

su starklar kavussun diye bosuna bekliyoz heralde hic bi zaman olmicak gibi

su starklar kavussun diye bosuna bekliyoz heralde hic bi zaman olmicak gibi

Abicim 9 kitabıda okudum kavuşamadılar gerçi daha dört kitap var(iki bölüm) belli olmaz ama kitapta sam brann dan bahsetmiyor.jon ae yani jonun haberi bile yok ve brann bu çakallara hiç yakalanmıyor yani dizi ile kitap ikinci sezon sonunda birbirinden çok ayrıştı

C5303 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt