Hodor ulan ya. Tıpkı hapsedildiği sol açıktan forvet arkasına geçen Sneijder gibi serbest kalınca şovunu yaptı reyiz.

tapatalk reyiz

:hopelessness:

Blxr2u4IMAAoG6k.jpg

Bir kez daha kanitladi reisligini, acaip gaza geldim

Tyrion-Lannister-tyrion-lannister-23418169-500-600.png

Jamie yine fedakarlik yapti, bu aralar hep iyi puan aliyor.

Dizinin sonundaki muzikde çok iyidi bulmak lazim.​

İzlemek için dizinin bitmesini bekliyorum desem

bir bölümünü bile izlemedim

Daha 3 - 5 sene beklersin derim. Bence sen simdiden atil.

:D Dizi olayında en uyuz olduğum nokta finalı yapmadan izledinmi her sene konu dağılıyor.Unutuyorsun konuları felan yeni bölümleri beklemek ayrı dert.O yüzden finalı yapılmış dizileri izlemeyi tercih ediyorum.Arada da istisna Vikings felan izledim dayanamadım.GOT de oraya doğru gidiyor bu sezon bitsinde izleyeceğim gibi duruyor :D

:D Dizi olayında en uyuz olduğum nokta finalı yapmadan izledinmi her sene konu dağılıyor.Unutuyorsun konuları felan yeni bölümleri beklemek ayrı dert.O yüzden finalı yapılmış dizileri izlemeyi tercih ediyorum.Arada da istisna Vikings felan izledim dayanamadım.GOT de oraya doğru gidiyor bu sezon bitsinde izleyeceğim gibi duruyor :D

Aslında mantıklı renkdaş :D Bende aynı şeyi geçenlerde Breaking Bad için yaptım. Tek bir bölümünü dahi izlememiştim ve 5 sezonu komple indirip 2 haftada gömdüm :asd: Hiçbir bölümü, hiçbir sezonu beklemek zorunda kalmadan Breaking Bad gibi bir başyapıtı soluksuz izlemiş oldum. Çok keyifliydi. Yeri gelmişken; R.I.P. Heisenberg :D

Bu arada Tyrion Reis döktürdü yine. Muazzam bir bölüm olmuş. Shae karakteri ile gönüllerde taht kuran Sibel Kekilli ise araspı her zaman araspıdır tezini çok güzel bir şekilde özetlemiş :2aloh1:

Yok ya en iyisi oldugu gibi izlemek, zaten bu olayin diger zevkli yeride izledikten hemen sonra muhabbetini yapmak degilmi?

Bunda olmuyor o, her sene başında oyuncuların geçen sezonu anlattığı bir video çıkarıyorlar hatırlıyorsun rahatça.

Yeni bölümü indirip izleyecek olanlar varsa, DIMENSION değil BATV sunumunu indirsinler, altyazı olarak da KILLERS sunumununki uyuyor BATV'ye. DIMENSION sunumunun görüntüsünde kaymalar falan var.

tyrion tam bir reis :)

cok heyecanli bir yerde bitti bu bölüm :)

theon greyjoy da iyice cozurtmus.

Mahkeme sanesi iyiydi.Tyrion aktı gitti.Jaimeden beklenmedik hareketler kardeşi için fedakarlık yaptı onu da unutmamak lazım.Shae karakterinin birden bire evrim geçirmesi sırıttı sanki

shae klasik kadin hareketlerinden birine imza atti. gururu kirildi ve intikam almak istiyor. bunu yaparken de sinir tanimiyor :)

mahkeme sahnesinin başından sonuna kadar jaimie ve özellikle tyrion resmen destansı rol kestiler.

o konuşmalar tepkiler 4x4 lüktü.replikler müthişti.

sırf o kısımlar defalarca izlenebilir.

Aslında mantıklı renkdaş :D Bende aynı şeyi geçenlerde Breaking Bad için yaptım. Tek bir bölümünü dahi izlememiştim ve 5 sezonu komple indirip 2 haftada gömdüm :asd: Hiçbir bölümü, hiçbir sezonu beklemek zorunda kalmadan Breaking Bad gibi bir başyapıtı soluksuz izlemiş oldum. Çok keyifliydi. Yeri gelmişken; R.I.P. Heisenberg :D

Bu arada Tyrion Reis döktürdü yine. Muazzam bir bölüm olmuş. Shae karakteri ile gönüllerde taht kuran Sibel Kekilli ise araspı her zaman araspıdır tezini çok güzel bir şekilde özetlemiş :2aloh1:

hacım bu şekilde güzelde ama bölümler arası o bekleyşin olduğu sırada üretilen teoriler bölümlerin o hafta ince ince işlenişi en az dizi kadar zevk veriyor.

örneğin breaking bad de bölüm aralarında sözlüklerde forumlarda dönen muhabbet,teori en az dizi kadar zevk vermişti. okadar ince detayları o haftalarda gördükki diziyi hızlı bir şekilde izleyince o detayları sıklıkla kaçırabiliyorsunve o tadı alamıyorsun :D

Geri
Üst Alt