Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Hodor ulan ya. Tıpkı hapsedildiği sol açıktan forvet arkasına geçen Sneijder gibi serbest kalınca şovunu yaptı reyiz.
tapatalk reyiz
tapatalk reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hodor ulan ya. Tıpkı hapsedildiği sol açıktan forvet arkasına geçen Sneijder gibi serbest kalınca şovunu yaptı reyiz.
tapatalk reyiz
İzlemek için dizinin bitmesini bekliyorum desem
bir bölümünü bile izlemedim
Daha 3 - 5 sene beklersin derim. Bence sen simdiden atil.
Dizi olayında en uyuz olduğum nokta finalı yapmadan izledinmi her sene konu dağılıyor.Unutuyorsun konuları felan yeni bölümleri beklemek ayrı dert.O yüzden finalı yapılmış dizileri izlemeyi tercih ediyorum.Arada da istisna Vikings felan izledim dayanamadım.GOT de oraya doğru gidiyor bu sezon bitsinde izleyeceğim gibi duruyor
![]()
Hiçbir bölümü, hiçbir sezonu beklemek zorunda kalmadan Breaking Bad gibi bir başyapıtı soluksuz izlemiş oldum. Çok keyifliydi. Yeri gelmişken; R.I.P. Heisenberg Dizi olayında en uyuz olduğum nokta finalı yapmadan izledinmi her sene konu dağılıyor.Unutuyorsun konuları felan yeni bölümleri beklemek ayrı dert.O yüzden finalı yapılmış dizileri izlemeyi tercih ediyorum.Arada da istisna Vikings felan izledim dayanamadım.GOT de oraya doğru gidiyor bu sezon bitsinde izleyeceğim gibi duruyor
![]()
Dizi olayında en uyuz olduğum nokta finalı yapmadan izledinmi her sene konu dağılıyor.Unutuyorsun konuları felan yeni bölümleri beklemek ayrı dert.O yüzden finalı yapılmış dizileri izlemeyi tercih ediyorum.Arada da istisna Vikings felan izledim dayanamadım.GOT de oraya doğru gidiyor bu sezon bitsinde izleyeceğim gibi duruyor
![]()
Aslında mantıklı renkdaşBende aynı şeyi geçenlerde Breaking Bad için yaptım. Tek bir bölümünü dahi izlememiştim ve 5 sezonu komple indirip 2 haftada gömdüm
Hiçbir bölümü, hiçbir sezonu beklemek zorunda kalmadan Breaking Bad gibi bir başyapıtı soluksuz izlemiş oldum. Çok keyifliydi. Yeri gelmişken; R.I.P. Heisenberg
Bu arada Tyrion Reis döktürdü yine. Muazzam bir bölüm olmuş. Shae karakteri ile gönüllerde taht kuran Sibel Kekilli ise araspı her zaman araspıdır tezini çok güzel bir şekilde özetlemiş :2aloh1: