Doğru diyorsun ona itirazım yok ama

Ned Stark'ın oğluyum diyen Jon Snow,3 gözlü kuzgunu bulan Brandon,annem ölürken sen nerdeydin diye hesap soran,Hound'u ölüme terkedip yeni bir maceraya atılan Arya.Başa çıkamayacağını düşünen Khaalesinin ejderhalara kelepçe vurması ve son olarak babasını öldüren Tyrion.Bu bölüm çocuklar üzerinden döndü ona da atıfta bulunarak isim koymuşlar diye düşünüyorum

Olabilir doğrudur.

Bu arada son bölümü izleyince canım bir Skyrim oynamak istedi...

Konuyla bağımsız ben 1 hafta önce başlamıştım.Türkçe dil paketi de buldum kitapları okuyorum oturup :D

Vallaha ben kitap mitap okumadan salladım kılıcı önüme gelene :D Öyle bir tank yaptım ki artık ejderhaları çifter çifter halleder olmuştum :D

puvy8yna.jpg

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ygritte'in dizi boyunca en seksi hali ceset halindeykendi.(çıplakkenki hali de dahil)

Çok iyi bir final oldu, her hattıyla.

Özellikle Tazı ve Tywin Lannister'ın ölümleri şanlarına yakışmayacak şekilde ve yerdeydi ama kader işte, ne oldum değil ne olacağım diyeceksin :)

2015'e kadar Valar Morghulis :tiphat:

bran amacina ulasti yeni gizemler ortaya cikti bu cocuk ejderhalari kontrol edicek kesin :D

Bolumun adi illa tek bir seye gonderme olacak diye bir kaide yok. Bu bolume cok yakismis bence "Children". Birinci bolum "Two Swords" da benzerdi bolum adi ve icerik acisindan.

Iki kilic

Valyrian kilicindan tekrar islenen ve biri Jaime'ye verilen iki kilic.

Stark ailesinin Ice'i kaybedip Needle'i geri almasi.

+

grey-worm-et-daario-naharis-en-train-de-se.jpg

arya-hound-650x364.jpg

Gittigidiyor harici GoT ürünleri satan bir site var mı? (baya uyduruk ordakiler) Kupa olur, tişört olur.. (Mümkünse House Lannister propogandalı :D )

edit: yurt içi olarak. ebay ile falan bir müddet uğraşamam.

Geri
Üst Alt