Evet, arkadaslar buraya kadar okuyorsaniz filmin icinde devamli kutsal kehanetlerden bahsedildigini hatirlamanizi isterim. Delikanli kardesimiz Eddard Stark´in, kiz kardesini kaciran ve söylentilere göre tecavüz eden Rhaegar Targaryen´e gösterdigi saygi herzaman sasirtmistir. Ve bildigimiz kadari ile bacisi, ölmeden önce Eddard´in kimse ile paylasmadigi bir sir birakmistir ve kimseye nasil öldügünü anlatmamistir.
Ve diger yandan, piskopat bir ensest ailesine mensup olmasina ragmen, insanlar Rhaegar Targaryen ile ilgili dürüst, akilli ve namuslu diye bahsetmektedirler. Böyle bir adamin, gidip bir kadini kacirip, zorla tecavüz etmesi bana mantikli gelmiyor. Muhtemelen Eddard´in bacisi, kendi rizasi ile gitmistir diye düsünüyorum. Daenerys targaryen bir vizyonunda, abisini karisi Talia ile görüyor. Ona ejderhanin iki basinin oldugunu söylüyor, ancak ejderha üc basli olmalidir diyor. Karisinin da saglik durumlarindan dolayi, gidip bir cocuk daha dogrumiyacagi ortada oldugu icin, Eddard´in bacisini bir ücüncü cocuk dogurmasi icin kuma olarak getirdigini düsünüyorum.
Ve su an izledigim 4. bölümde, su kirmizi sacli cadi Lord Snow arkadasimiza gidip ona bir kehanetin parcasi oldugundan bahsediyordu. Ben artik Rhaegar Targaryen´in ücüncü bir cocugu oldugunu düsünüyorum ve o cocuk bize bir Bar-fahisesinin bir bastard evladi olarak tanitilan Jon Snow´dur.
Eddard gibi bir adamin, karisini aldatacagini düsünmüyorum, yapsa bile o namusu temizleyecek kadar namuslu ve sereflidir diye düsünüyorum. (Hamile fahiseyi öldürürdü muhtemelen, cocuk daha dogmadan)
Yani sonuc olarak ben Eddard Stark´in Jon Snow´un babasi degil, ana yarisi, yani dayisi oldugunu düsünüyorum. Kendisi Rhaegar ve Lyanna´nin Eddard tarafindan bacisinin istegi ile saklanmis, ücüncü cocugudur. Anasi Talia dogumdan sonra, kan kaybindan ölmüstür diye düsünüyorum. Muhtemelen gelecek sezonlarda, Jon Snow ortaya cikip o kudurmus ve zivanadan cikmis ejderhalari zapt edecektir.