Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sansa mi, Bron'i zehirleyen Dornishlu kiz mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O karakter Thoros of Myr, dizide de çıkmıştı Arya'yı ve arkadaşlarını alıkoyan ekipteydi. Catelyn Stark'ı da ekiplerinin lideri olan Beric Dondarrion'un canını ona vererek hayata döndürüyor. Yanlış hatırlamıyorsam Beric'in 7 kez hayata dönme şansı var ve Catelyn Stark için son canını vererek tamamen ölüyor. Ekiplerinin adı da Sancaksız Kardeşlik sanırım. Daha sonra ekibin başına Lady Stoneheart yani Catelyn geliyor ve Freylerden intikam almaya başlıyor. Beric de şu abimiz. Ned kral eli iken onun adamıydı. Dizide Tazıyla düello yapmıştı alevli kılıcıyla.
.
Bir de şöyle bir şey varmış, daha sonra kaldırılmış devasa bir spoiler olduğu için. Eğer doğruysa bu sezonun sürprizi bu olacak.
![]()
zaten surprizi kalmadi bunun sizin sayenizde allah razi olsun yani
tum sezondur lady stonehearth diye diye dizi izleyicileri icin sicip battirdiniz bide bunu okudum tam oldu
Spoilerı bunun için koyuyoruz hocam.
yazsana ustune dizi izleyicileri acmasin diye nerden bilelim dizi spoilerimi veriyorsun kitap spoilerimi
Spoiler olmayan binbir tane yorum var burada kitaplarla alakalı. Ayıp olmasın diye spoiler koyuyoruz yine kabahatli oluyoruz, o kadarını da düşünmedim kusura bakma. Dizi zaten bağımsızlığını ilan etti neredeyse farklı yerlerden ilerliyor o yüzden fazla takılma.
Evet doğru hatırlıyorsun ama dizi ile kitap o kadar ayrıştı ki diziyi seyrederken ben doğru kitabı mı okudum diyorum bazen
O karakter Thoros of Myr, dizide de çıkmıştı Arya'yı ve arkadaşlarını alıkoyan ekipteydi. Catelyn Stark'ı da ekiplerinin lideri olan Beric Dondarrion'un canını ona vererek hayata döndürüyor. Yanlış hatırlamıyorsam Beric'in 7 kez hayata dönme şansı var ve Catelyn Stark için son canını vererek tamamen ölüyor. Ekiplerinin adı da Sancaksız Kardeşlik sanırım. Daha sonra ekibin başına Lady Stoneheart yani Catelyn geliyor ve Freylerden intikam almaya başlıyor. Beric de şu abimiz. Ned kral eli iken onun adamıydı. Dizide Tazıyla düello yapmıştı alevli kılıcıyla.
.
yavas ilerliyor ya. boyle bitmez 10 sezonda. daha 5. sezonda hic gorunmeyen karakterler bile var. uzattikca uzatirlar.
bi de hapis olayi sacma lan king in hic mi borusu otmez bu ne lan