Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.576
- 12.550
- 2.868
sagilam bolumidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

roman fanatikleri feci spoiler yemiş galiba
edit. son iki bölüm adı the dance of dragons ve mother's mercy.
@Şükrü ERDEN lady stone gelir mi dersin son bölüm reis?
Onunda... tüne sokacaklar kazığı az kaldı,çok sinir oluyorum pic e (filmde de pic diye geçtiği için yazdım küfür babında değildir)Ramsey 20 adam yeter bana diyerek ne karıstırıyor la
Tapatalk
Onunda... tüne sokacaklar kazığı az kaldı,çok sinir oluyorum pic e (filmde de pic diye geçtiği için yazdım küfür babında değildir)
Kötününde iyisi var mesela akgezen dedeyi seviyorum ama bu tam...Kötu karakterler candır
Tapatalk
Jon Snow'un kılıcı valyrian steel değil miydi? Dragonglass dışında Valyrian steel de mi işe yarıyor yoksa ?
Son bölümde belki küçük bir hatirlatma yapabilirler ama onun için 10 dakikadan fazla zaman ayiracaklarini düsünmüyorum. Cersei, Arya, Jon Snow, Sam, Theon ve Sansa, Dany ve Tyrion, Jaime varken ona zaman ayirmak zor olacak. Theonun kiz kardesi bile dogru dürüst göremediq
olmuyor böyle ya ilk kıtabı aldım bugunden ıtıbaren baslıyorum bende. dunku son 5 dk fena gaza getırdı.
yanlız 5 kıtap falan var sanıyordum adamlar 9 kitap satıyor.
edit. 9 kitap dıyorum ama ilk kıtabı bazıları 4e bölmus oyle satıyor onları kaale almadım tabi.
alem buysa KRAL STANNIS
Ben 4. ve 5.i 1 kitap olarak okumuştum
Hangi dilde aldığını bilmiyorum ama benim tavsiyem Ingiliz versiyonu okumak en keyifli orjinal versiyonu oluyor zaten.
Ha bir de bazı karakterleri beğenmiyorsan onların chapterleri okuma derim çünkü zaman kaybı olur. Theonun kız kardeşinin chapterleri okumadım ben mesela. Bran'da okumadım.