Yanan kızın ejderha kızı gibi olma ihtimali var mı?

kalisiye arenadan kaçarken o herif dokununca o taş olma hastalığı bulaşıcak mı bilmiyorum hani o yanan kızda da olan hastalık. ama o sahneden sonra benimde aklıma acaba bu kızda targeryan olabilirmi sorusu geldi.ikiside taş kaya hastalığı neyse ona yakalanma ihtimali,ikisininde ateşten sağ çıka olayı sonucta kızın sonunu göremedık. kızıl kadın büyük fedakarlık sonucu birşey bahşedilecek diyip duruyordu bahşedilecek şey kızının bilinmeyen bir özelliği olabilir belkide. targeryan olduğu ortaya çıkması falan vsvs

teori işte yav :asd:

Yeni sezonla alakalı bir durum sanırım bu konudan oldukça uzak tutmaya çalıştım kendimi ama yine dayanamadım :D Spoilerer bir tık uzakta yinede insan merak etmiyor değil hani.

diziyi sezon komple bitince takip ettiğini biliyorum hani iyi bişey olsa bu kötüğü süprizi bozmayı severdim ama bi numarası yok hacım avatardakının ya şişkonun ormanda öldürdüğü ak gezenden bir farkı yok. esas oğlan ak gezen cıkmadı daha ortaya rahat ol :d

kalisiye arenadan kaçarken o herif dokununca o taş olma hastalığı bulaşıcak mı bilmiyorum hani o yanan kızda da olan hastalık. ama o sahneden sonra benimde aklıma acaba bu kızda targeryan olabilirmi sorusu geldi.ikiside taş kaya hastalığı neyse ona yakalanma ihtimali,ikisininde ateşten sağ çıka olayı sonucta kızın sonunu göremedık. kızıl kadın büyük fedakarlık sonucu birşey bahşedilecek diyip duruyordu bahşedilecek şey kızının bilinmeyen bir özelliği olabilir belkide. targeryan olduğu ortaya çıkması falan vsvs

teori işte yav :asd:

Geçen okumuştum.Staniss'in büyük büyük annesi Targeryandı ve ejderha kanı taşıyordu.

Son iki bölüm enfesti vay anasını yani artık finalle nirvana yapıp koca 1 yıl bekleriz yine...

Ramsey stannisi halledecek herhal

Tapatalk

Diziden soğudum lan o sahnede

Ulan Stannis Allahsız herif

adam değilmişsin

Halkı için her türlü fedekarligi yapan bir lideri eleştirmek cehape zihniyyetinin ürünüdür. Yazıklar olsun.

o kız ölmemiştir vardır bunda bir iş, ulan gidip kitabı alacam sonunda o olacak

o kız ölmemiştir vardır bunda bir iş, ulan gidip kitabı alacam sonunda o olacak
Değmez(dizi için)....dizide bazı değişiklikler varmış kitaba göre....eğer bekleyen varsa Lady Stoneheart karakteri dizide olmayacakmış(kusura bakmayın tapatalk üzeri spoiler koyamıyorum)

Kitabı okumadım , sezon finali tahminlerim
KhAlesi Dragon ile hemen sarayına uçmayacak bence Dragon onu Valery üzerinden uzaklara taşıyacak ve Bran ile tanışacaklar , belki de Dragon Bran'ın kontrolü altındaydı. (uçuk bir ihtimal)
Stannis'in kızı bence öldü ama bakalım bir umut targaryen mi çıkacak diye bekliyor insancıklar
Stannis bence yine ölmeyecek ( ballı herif)
FİNALE damga vuracak kişi bence Theon Greyjoy olacak , yetti gayri diyecek Reek.
Sansa'yı beklendiği üzere Gümüş diyarının Şövalye prensesi kurtaracak :)
Cersei'nin öleceğine ihtimal dahi vermiyorum
Akgezenleri Duvarın kapısına dayanmışken görebiliriz ama zayıf bir ihtimal bence yeterince aksiyon yaşattılar bize.

Spoiler koyun kardeşlerim rica edicem izlemeyen bi ton insan var burada.

Sezon final tahminlerim:

Aryanin çok fanı var, kolay kolay ölmez.

Cersei 67488677 adamla yattığını itiraf eder.

Myrcella, Doran veya Bronn ölür. Dorne hatunlar affetmez

Sansa kaçar

Kevan Lannister ölür.

Dany Tyrion ve mormont jrla yeni strateji belirler

Stoneheart sahneye çıkar

Son düzenleme:
Khalessi Dragon ile Bran'ın yanına gideceğini düşünüyorum. Geçen sezonun finalini Bran ile yapmıştık yeni sezonda 9 bölüm geçti Bran'dan eser yok bir şekilde son bölümde Bran'e bağlayacaklarını düşünüyorum buda ancak Dragon ile olur. Belki Dragon Bran'in kontrolündeydi.

Stannis, Süleyman'a bağlayıp evladına kıydı ya gözümden fena düştü..

Geri
Üst Alt