Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
:yenieek::encouragement:
Ak troll mu oldun reyiz o avatar ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:yenieek::encouragement:
Yanan kızın ejderha kızı gibi olma ihtimali var mı?

reise laf yok :dAk troll mu oldun reyiz o avatar ne![]()
reise laf yok :d
Yeni sezonla alakalı bir durum sanırım bu konudan oldukça uzak tutmaya çalıştım kendimi ama yine dayanamadımSpoilerer bir tık uzakta yinede insan merak etmiyor değil hani.
kalisiye arenadan kaçarken o herif dokununca o taş olma hastalığı bulaşıcak mı bilmiyorum hani o yanan kızda da olan hastalık. ama o sahneden sonra benimde aklıma acaba bu kızda targeryan olabilirmi sorusu geldi.ikiside taş kaya hastalığı neyse ona yakalanma ihtimali,ikisininde ateşten sağ çıka olayı sonucta kızın sonunu göremedık. kızıl kadın büyük fedakarlık sonucu birşey bahşedilecek diyip duruyordu bahşedilecek şey kızının bilinmeyen bir özelliği olabilir belkide. targeryan olduğu ortaya çıkması falan vsvs
teori işte yav
Değmez(dizi için)....dizide bazı değişiklikler varmış kitaba göre....eğer bekleyen varsa Lady Stoneheart karakteri dizide olmayacakmış(kusura bakmayın tapatalk üzeri spoiler koyamıyorum)o kız ölmemiştir vardır bunda bir iş, ulan gidip kitabı alacam sonunda o olacak