Afedersiniz ama ... böyle diziyi

Moderatör tarafında düzenlendi:
La finalde Khaalesi'nin etrafını saran dothrakiler değil mi bana mı öyle geldi?

Kalesi konusu eksik kaldı. Finalde orayı tekrar göstermelerini bekledim ama tırt.

ejderhacan anasını baba ocağına götürdü.

CHjlCsSUEAAEOJU.jpg:large

@Osman Uzdu
Stoneheart neden gelmedi sence reys

şükrücüm henuz izlemedim twitter facebook bu baslıktan sözluklerden vs elımden geldiğince uzak duruyorum . yorumdan ufak bır parca gördüm 2 yıldır beklediğimiz sultanımız dönuyor sanırım. gece yarısı ızleyınce fıkırlerını ve yorumlarını dinleyeceğim. o vakte kadar sağlıcakla kalmanı temenni eder canı gönulden mutlu olmanı dılerım.

osman uzdu haziran 2015

şükrücüm henuz izlemedim twitter facebook bu baslıktan sözluklerden vs elımden geldiğince uzak duruyorum . yorumdan ufak bır parca gördüm 2 yıldır beklediğimiz sultanımız dönuyor sanırım. gece yarısı ızleyınce fıkırlerını ve yorumlarını dinleyeceğim. o vakte kadar sağlıcakla kalmanı temenni eder canı gönulden mutlu olmanı dılerım.

osman uzdu haziran 2015
Sultanın kim

izlemeyenler okumasinlar.

ulan kimi sevdiysek öldürdünüz... simdi de en favoir karakterim jon snow'u aldilar bizden... ama eminim o kizil kafali cadi onu yeniden diriltecek... castle black'e gelmesinin ardinda bir anlam olmali...

khaleesi arkasinda dothrakileri alacak bence...

stannis bence de ölmedi... o sahneyi es gectiler...

cersei'e acidim valla... ama kadinin rol ugruna ciril ciplak soyunmasi büyük cesaret ister o kadar insanin icinde....

arya.. yazik lan kiza... en kötüsü onun basina geldi bence...

offf simdi isin yoksa 1 sene daha bekle...

Lannister lar olaraktan mutluyuz umutluyuz gelismelerden

Jon Snow'un çok fanlari var, Rob Stark gibi kolay kolay öldürülemez

izlemeyenler okumasinlar.

ulan kimi sevdiysek öldürdünüz... simdi de en favoir karakterim jon snow'u aldilar bizden... ama eminim o kizil kafali cadi onu yeniden diriltecek... castle black'e gelmesinin ardinda bir anlam olmali...

khaleesi arkasinda dothrakileri alacak bence...

stannis bence de ölmedi... o sahneyi es gectiler...

cersei'e acidim valla... ama kadinin rol ugruna ciril ciplak soyunmasi büyük cesaret ister o kadar insanin icinde....

arya.. yazik lan kiza... en kötüsü onun basina geldi bence...

offf simdi isin yoksa 1 sene daha bekle...

Soyunan Cersei değil dublörüymüş, hamile olduğundan sadece yüz kısmını ondan almışlar, vücudun alt kısmı dublörüne ait :D

jon snow yaşayacak relaks. Daha kral olacak, ejderhaya binip diyar diyar uçacak. Arada kalesiye çakacak.

Geri
Üst Alt