1. Onca düşman varken handikapli çocukla ne yapsın?

2.Brann taa oraya nasıl gelebilir?

3.Zaten Tyrioni zorla gördük - ki kitapta bile bunu göremedik - Stark boy ve ekibini nasıl görecez? Maskeli katiller 5 saniyede öldürürler

Son düzenleme:
Khalessi Dragon ile Bran'ın yanına gideceğini düşünüyorum. Geçen sezonun finalini Bran ile yapmıştık yeni sezonda 9 bölüm geçti Bran'dan eser yok bir şekilde son bölümde Bran'e bağlayacaklarını düşünüyorum buda ancak Dragon ile olur. Belki Dragon Bran'in kontrolündeydi.

Stannis, Süleyman'a bağlayıp evladına kıydı ya gözümden fena düştü..
Ben de böyle düşünüyorum. .

t★p★t★p★

La bu Hodor size ne etti?

Blb3BSUCcAE43Sz.jpg

beyler iki gun kaldi sunun surasinda son bolum bitsin istediginiz kadar spoiler yazin buraya

Özellikle son zamanlarda gelen spoilerlara göre beklenen sezon finali olmadı. Bölümün ismine göre tahminler vardı ama tutmadı. Özellikle kefaret yürüyüşü sahnesi çok başarılıydı. Lena Headey büyük oyuncu. 1 sene daha bekleyelim şimdi. Bir de Stannis'in öleceğini sanmıyorum.

Final bölümünü izlemeyen renktaşlarım bakmasın mümkünse sonra sövüyorsunuz :D

Son düzenleme:
SE05EP10
Bütçe nedeniyle bir kaç önemli karakterleri öldürdüler. Stannis bu kadar hizli ölmez-ölemez, ama öldü. Ates hatuna inanarak kendi mezarini yaratti. Aryanin sahnesi cool'du Dorne fahiseler kendi mezarini yarattilar, simdi Lannisterler geri gelip sülalece öldürürler. Cersei. :D O yeni kingsguard 99% Clegane kardeslerden birisi. Gregor olabilir. Jon Snow'u biraz çabuk öldürdüler. Kitapta daha öldügü belli bile degilken dizide 99% öldü. Stonehearti göremedik.
8.0/10

SE05EP10
Bütçe nedeniyle bir kaç önemli karakterleri öldürdüler. Stannis bu kadar hizli ölmez-ölemez, ama öldü. Ates hatuna inanarak kendi mezarini yaratti. Aryanin sahnesi cool'du Dorne fahiseler kendi mezarini yarattilar, simdi Lannisterler geri gelip sülalece öldürürler. Cersei. :D O yeni kingsguard 99% Clegane kardeslerden birisi. Gregor olabilir. Jon Snow'u biraz çabuk öldürdüler. Kitapta daha öldügü belli bile degilken dizide 99% öldü. Stonehearti göremedik.
8.0/10

Olabilir ne yav adam geçen sezonki Oberyn vs Mountain kapışmasının ardından iyileştirmek için uğraşıyordu işte adamı.

Sezon finalinde bir kaç karakterler unuttular
1. Bran. 2. Margeary ve ibne kardesi 3. Tommen 4. Baelish 5. Stoneheart

Jon ölmemiştir bence, ölse bile yeniden diriltir o kırmızı kafalı, pek çok kez sinyalini verdiler zaten.

RIP Jon snow. Heralde ak gezen olur.

Kızıl kafa geldi onun altından bir şeyler çıkacak gibime geliyor. Daha önce Hound ile dövüşen bir adam vardı unuttum şimdi ismini, Hound adamı ikiye yarmış ama adamın arkadaşı gelip dualar okuyarak tekrar hayata döndürmüştü. Öyle bir şey yapabilir belki.

Geri
Üst Alt