roman fanatikleri feci spoiler yemiş galiba :asd:

edit. son iki bölüm adı the dance of dragons ve mother's mercy.

Şükrü ERDEN lady stone gelir mi dersin son bölüm reis?

Son düzenleme:
SE05EP08

Dizi gittikçe daha iyi oluyor. O Dany ve Tyrion konusmasi ve Cersei'nin çektigi iskence anlari gayet iyiydi, ama son 20 dakika belki de bu sezonun en iyi 20 dakikadiydi. Onca wildling vs canavarlari dövüsmesini görmek biraz Blackwater'i hatirlatti.

9.5/10

roman fanatikleri feci spoiler yemiş galiba :asd:

edit. son iki bölüm adı the dance of dragons ve mother's mercy.

@Şükrü ERDEN lady stone gelir mi dersin son bölüm reis?

Son bölümde belki küçük bir hatirlatma yapabilirler ama onun için 10 dakikadan fazla zaman ayiracaklarini düsünmüyorum. Cersei, Arya, Jon Snow, Sam, Theon ve Sansa, Dany ve Tyrion, Jaime varken ona zaman ayirmak zor olacak. Theonun kiz kardesi bile dogru dürüst göremediq

Ramsey 20 adam yeter bana diyerek ne karıstırıyor la

Tapatalk

7 bölüm beklettiler. El insaf cidden bırakma aşamasına gelmiştim ama nasıl bir 8. bölümse bu akşam kendini tekrar izlettirecek.

Jon Snow'un ayak sesleri westeros'tan duyulmaya başlanacak.

Son bölümde belki küçük bir hatirlatma yapabilirler ama onun için 10 dakikadan fazla zaman ayiracaklarini düsünmüyorum. Cersei, Arya, Jon Snow, Sam, Theon ve Sansa, Dany ve Tyrion, Jaime varken ona zaman ayirmak zor olacak. Theonun kiz kardesi bile dogru dürüst göremediq

olmuyor böyle ya ilk kıtabı aldım bugunden ıtıbaren baslıyorum bende. dunku son 5 dk fena gaza getırdı.
yanlız 5 kıtap falan var sanıyordum adamlar 9 kitap satıyor.

edit. 9 kitap dıyorum ama ilk kıtabı bazıları 4e bölmus oyle satıyor onları kaale almadım tabi.

Son düzenleme:
olmuyor böyle ya ilk kıtabı aldım bugunden ıtıbaren baslıyorum bende. dunku son 5 dk fena gaza getırdı.
yanlız 5 kıtap falan var sanıyordum adamlar 9 kitap satıyor.

edit. 9 kitap dıyorum ama ilk kıtabı bazıları 4e bölmus oyle satıyor onları kaale almadım tabi.

Ben 4. ve 5.i 1 kitap olarak okumuştum
Hangi dilde aldığını bilmiyorum ama benim tavsiyem Ingiliz versiyonu okumak en keyifli orjinal versiyonu oluyor zaten.

Ha bir de bazı karakterleri beğenmiyorsan onların chapterleri okuma derim çünkü zaman kaybı olur. Theonun kız kardeşinin chapterleri okumadım ben mesela. Bran'da okumadım.

Ben 4. ve 5.i 1 kitap olarak okumuştum
Hangi dilde aldığını bilmiyorum ama benim tavsiyem Ingiliz versiyonu okumak en keyifli orjinal versiyonu oluyor zaten.

Ha bir de bazı karakterleri beğenmiyorsan onların chapterleri okuma derim çünkü zaman kaybı olur. Theonun kız kardeşinin chapterleri okumadım ben mesela. Bran'da okumadım.

okadar para saydım olm yayın evi telefonlarına kadar okumadan bırakmam. israf.

ya aslında hevesimin kudurukluğunun asıl sebebi

lady stone hacım ya harbi fena merak edıyorum neler olacak nasıl gecelek. ortalığı toz duman edeceğine dair yorumlar okumustum. starklar unutmaz mkkkk kuzey unutmazzz

original.jpg

9. bölüm çok iyiydi. Hatta bu sezon en iyiydi.

Stannis yatacak yerin yok. :)

Bolum iyidi yalniz son bolumde Jon'u oldurecekler gibime geliyor, insallah yanilirim.

Geri
Üst Alt