kendilerni biraz daha zorlasalar bu sezon dahi kitaplari soliyacak duruma geldiler, gerci artik bir kac konu disinda kitapla pek alakasi kalmadi artik bu dizinin, buda bana baya bir üzüntü veriyor

tvearys patato vefat etti
ejder gelip ayagindan tutup yedi

Jon Snow'un kılıcı neydi öyle Elendil'in kılıcı gibi? Onun hikayesini anlatmışlar mıydı önceki bölümlerde yoksa ben mi kaçırdım?

Baya biriktirdim ben bölümleri tek oturusta izlerim heralde. :D

Klasik got sezonu 8 bölüm yat 2 bölüm oynat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan en sonunda be :oley: En sonunda adam akıllı bir bölüm izledik. İzlerken keyiften dört köşe oldum çok şükür bugünleri de gördük :asd:

White Walkers dedikleri elemanlar en sonunda şöyle göstere göstere adam akıllı bir şekilde arz-ı endam eylediler :D Kaç sezondur bekledik bunu çok bekledik :oley: Son iki bölüm yine bu kalitede olsun bu sezonu olmuş sayarım.

Son düzenleme:
Ne bölümdü beee white walkers fena abicim sıçtınız Jon Üzgünüm

Son düzenleme:
Jon Snow'un kılıcı valyrian steel değil miydi? Dragonglass dışında Valyrian steel de mi işe yarıyor yoksa ?

Jon Snow'un kılıcı valyrian steel değil miydi? Dragonglass dışında Valyrian steel de mi işe yarıyor yoksa ?

Hatirladigim kadariyla öyle. O kilici jorah mormont'un babsi hediye etmisti jon snow'a. Valyrian steel'in ejderhalar/ targaryenler ile alakasi var galiba.

Son düzenleme:
efsane bölümdü hakkaten bir solukta izledim diyebilirim.

Geri
Üst Alt