- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Yeni moda marjinaller boyle yapiyomus doktor ego tavannnnnabdest suyu mu o?
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni moda marjinaller boyle yapiyomus doktor ego tavannnnnabdest suyu mu o?
yok artık.. ben saksıya dökmem yahu beklemiş suyu..Yeni moda marjinaller boyle yapiyomus doktor ego tavannnnn
Tapatalk
Uyuz oluyorum Stannise.. Bana jon snowla gelin en çok hakedenle onla khalesii gerisi traş Robb Stark da katledilmiş daha oralara gelemedik 3.sezon 7.bölümdeyimNisan 2016'da ekrana geri dönecek dizinin hayranlarının sorularını yanıtlayan serinin ABD'li yazarı George RR Martin, Stannis'in ölüp ölmediği yönündeki bir soruya "Benim kitabımda hayatta" cevabını verdi.
Uyuz oluyorum Stannise.. Bana jon snowla gelin en çok hakedenle onla khalesii gerisi traş Robb Stark da katledilmiş daha oralara gelemedik 3.sezon 7.bölümdeyim![]()
sorma birader duyduğum şeyler hiç hoş değill.. her yerden spoilerlar fırtlıyoAh be çekilecek çilen var![]()
whatta f.ck böyle bir son istemiyorum ben JOn Snow eğer ölmediyse alsın tahtı koçumdemir tahti hak eden birisi varsa o da stannis reysdir. (kitapta ölmedi)
daenerysin kraliçe olmak istemesi fazla fairytale kaçti... onun queen olmasi pek inandirici gelmiyor
team lannisterin işi de bitti artik... tyrion herkesi ihanet etti, cersei ihanet edilir ve jaime maalesef Stoneheart tarafindan öldürülür (tahminim)
starklar da çok yumusak ve daginik, biri katil digeri ramsayin kölesi. brann ve diger çocugun da gücü yetmiyor
frey, martell gibi 2. sinif ailelerin güçleri yetmiyor
bence george martin hikayenin sonunda, hiç kimsenin demir tahta oturacagini anlatacak
dünya white walkerin gelisiyle kahrolacak.
whatta f.ck böyle bir son istemiyorum ben JOn Snow eğer ölmediyse alsın tahtı koçum![]()
demir tahti hak eden birisi varsa o da stannis reysdir. (kitapta ölmedi)
daenerysin kraliçe olmak istemesi fazla fairytale kaçti... onun queen olmasi pek inandirici gelmiyor
team lannisterin işi de bitti artik... tyrion herkesi ihanet etti, cersei ihanet edilir ve jaime maalesef Stoneheart tarafindan öldürülür (tahminim)
starklar da çok yumusak ve daginik, biri katil digeri ramsayin kölesi. brann ve diger çocugun da gücü yetmiyor
frey, martell gibi 2. sinif ailelerin güçleri yetmiyor
bence george martin hikayenin sonunda, hiç kimsenin demir tahta oturacagini anlatacak
dünya white walkerin gelisiyle kahrolacak.
neden stannis hakediyor demir tahti?
onun Kadar kompleksli, kolayca manipüle olan, zekasi düsük ve kendi becerilerinden cok milletten dilenen baska bir kral görmedim ben bu dizide. adamin kendi durusu, stili hicbir seyi yok. kizil kafali bir cadinin kuklasi olmus geziyor![]()
Adam savasci, en büyük özelligi savas yapmak, savas yenmek. Ve kirmizi kadinla tanismadan önce adil birisiydi. Robert savasi kazandiginda onun hakkini acayip yemisti. Ayrica zekasi düsük fln degil sadece tahti çok istiyor
Elbet herkesin tahta claimi var ama Stannis Robertden sonra tahti hak edecek 1. kisi. Targaryenler senelerdir ortalikta yok.
(dizide) savas zekasi cok düsük. ona kalsa savasa cikmadan yeniliyordu (akabinde öz kizini canli canli yakti cadiya uyayarak). askerlerini falan da yanindaki parmagi eksik toparladi zaten. dizide yine fazla hayatta kaldi bana sorarsan. en gereksiz karakterlerden bir tanesi![]()
Nights watcha koy sana bişey olmasın .. bozsun yemini zaten bozdu hatunla şu an gerisini bilmemAdam Nights Watchin adami sözünü bozacak degil ya birader
Ayrica millet piçleri sevmiyor.![]()
işte budur beklediğim yorum uyuz oluyorum tipine de kararlarına da şu an 3.sezon ne olur bilemiyorum ama zindana attı soğan halkasınıneden stannis hakediyor demir tahti?
onun Kadar kompleksli, kolayca manipüle olan, zekasi düsük ve kendi becerilerinden cok milletten dilenen baska bir kral görmedim ben bu dizide. adamin kendi durusu, stili hicbir seyi yok. kizil kafali bir cadinin kuklasi olmus geziyor![]()
Dizide onun hakkindaki bilgiyi bilmedigin için öyle diyorsun. Onun sahnelerini dikkatle izle. Geçmiste ne kadar büyük savasci oldugunu anlarsin.
Davosla beraber abileri tarafindan ihanete ugrayan 1 yigittir kendisi
2. sezon sonunda Tywin müdahale etmeseydi su an demir tahtta kim oturacakti?![]()
Dizide onun hakkindaki bilgiyi bilmedigin için öyle diyorsun. Onun sahnelerini dikkatle izle. Geçmiste ne kadar büyük savasci oldugunu anlarsin.
Davosla beraber abileri tarafindan ihanete ugrayan 1 yigittir kendisi
2. sezon sonunda Tywin müdahale etmeseydi su an demir tahtta kim oturacakti?![]()
iyi bir savasci olmak iyi bir lider/kral olmak demek degildir. eger iyi bir lider olsaydi, olacaklari öngörür olurdu.
savaşçı olması iyi bir kral olacağını göstermiyor bence başarısız bir adam ve lafa giden bir adam kral ne istediğini bilir sözünü geçirir red womanın yanında ezildi
adil. sert. güçlü.
kirmizi kadini kovup davosu sag el olarak tutarak demir tahti kazansaydi baya iyi kral olacagini düsünüyorum.
Ama kirmizi kadina fazla dinlemeye basladi.
Kirmizi kadin onu kötü etkiledi ama 2. sezonun sonunu unutma.
Tywin olmasaydi su an demir taht Stannisin olurdu.
Iyi kral olup olmadigini bilmem, soguk adam, evet, ama ayni zamanda adil, sert ve güçlü birisidir. Neyse o hesabi.