Neyse herkesin demir tahtta görmek istedigi birisi vardir.

(Kitaptaki) Stannisi yedirmeyizzz

mance raydere karsi savasmadi ki, ordusunun ezici üstünlügü sayesinde düsmanini baskina ugratti.

ayrica o kismi anlamak zaten güctü cünkü mance rayder'in yanlis hatirlamiyorsam 100-150 bin adami vardi.
bu sayfayı kapatıcam spoiler verip duruyosunuz :P ben daha 3.sezon 7 deyim gelemedim oralar MAnce hala JB li gözüküyo

Allah senin belani versin George RR Martin, sözde son kitabini ekim ayinda bitirecekti ama olmayinca HBO ile anlasma yapmisti 31.12.2015 kitabi bitirecekti onu da becerememis.

Birde utanmadan blog unda aciklama yapmis,

"dizi kitaplarimi gececegini hic sanmiyordum ama malesef öyle oldu dizi cok hizli ilerlerdi, ben ise yavas kaldim" demis Martin efendi.

Allah senin belani versin George RR Martin, sözde son kitabini ekim ayinda bitirecekti ama olmayinca HBO ile anlasma yapmisti 31.12.2015 kitabi bitirecekti onu da becerememis.

"dizi kitaplarimi gececegini hic sanmiyordum ama malesef öyle oldu dizi cok hizli ilerlerdi, ben ise yavas kaldim" demis Martin efendi.

bu kilolu herife uyuz oluyorum.

başlattigi şeyi bitirsin artik.

yaw bu martin çılgınlığı nedir her yer martin olmuş..

Yeni 1 iddaa

Cersei Jaime tarafından öldürecek.

Bu sezon, veya gelecek sezonunda.
Cersei küçükken cadıya gittiğinde, valonqar (valyria dilinden küçük kardes demek) tarafından öldüreceğini söylemişti. Bu kişi Tyrion değil de Jaime olduğunu düşünüyorum.

1.5 ayda felan bitirdim bu diziyi
4. sezonu cok begendim
6-7 bolum yatip son 3 bolum cosan son sezona benzer bi 6. sezon ıstemiyoruz net ;)

Tywini çok erken öldürdüler.

Madem dizi kitap versiyonu gibi olmayacakti neden Tywini öldürdün diye sorar insan....

Madem dizi kitap versiyonu gibi olmayacakti neden Tywini öldürdün diye sorar insan....
tywin çok pis gitti yav adam zıçarken öldü :P lannisterlar baya güç kaybetti ve jaime eskisi kadar güvnemiyo cercei ye zaten.benim için Jon un dirilmesinden ibaret dirilmezse izlemicem

Basta herkes George Martin üstad yeni kitabini cikarir diye umdu ondan dolayi da kitabin yolunda ilerledi dizi, ama Martin efendi baska kitaplari yazdigi icin bir baktik dizi son kitaba geldi ve dogal olarak da simdi mecburen kitapdan farkli ilerliyecek Martin bu isin icinde olsa da

Basta herkes George Martin üstad yeni kitabini cikarir diye umdu ondan dolayi da kitabin yolunda ilerledi dizi, ama Martin efendi baska kitaplari yazdigi icin bir baktik dizi son kitaba geldi ve dogal olarak da simdi mecburen kitapdan farkli ilerliyecek Martin bu isin icinde olsa da

Hmm nedeni hakkaten o mu

Spoilerciler kitabı okumamış insanların dizi keyfini bozmasın diye herşeyi değiştirdiğini zannettim

Geri
Üst Alt