- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
off şimdi izledim başlarım ama Hodorrrrrr 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hodor olayının aslı neydi onu anlamadım halagot 'un en iyi bölümlerinden biriydi bence bu arada. unutmusuz bu kadar hareketli bölümü. Birsürü soru da cevap buldu.
Hodor olayının aslını öğrenmekte güzeldi. iyi yazmıslar bölümü. Mehmet abinin dediği gibi eleman kameraya sallamasa daha hoş olabilirmiş. Ne olduğuma şaşırdım kendi kendime değildir bu kadar da olmaz diye avutur halde buldum 1-2sn.
iyi bölümdü iyi kötü diyen daş olur.
hodor olayının aslı neydi onu anlamadım hala![]()
hodor olayının aslı neydi onu anlamadım hala![]()
bunları hep hodor biliyodu yani eskiden şimdiki zamanda .. adam köprü olabiliyo demekki Branya akgezen zombiler bran stark i öldürmek üzereyken hodor kapiyi üstlerine kapatti yanindaki kizda ... hold the door ...hold the door ( Kapiyi tut kapiyi tut diye bagiriyordu....yani anlayacagin hold the door -diye ölürken adamin ismi hodor olarak kalmis...yani sonucta anladigim bran stark gecmise dönerek bir bakima hodorun ölümüne ve kafayi yemesine sebep oldu...
yav bu cocuk kacacağına neden uykuya daldı onu bilen varsa anlatsın bi hele
hadi o neysede ihtiyar neden buna izin verdi kaçın diye kendini parçalayan oydu
Gelecek bölüm de allah muhafaza Ghost'u gömerlerse sen bu diziyi bırakırsın kardeşim bana öyle geliyorMukadderat Osmanİşin latifesi bir yana hatırladığım kadarı ile ihtiyar zaman gezileri sırasında bu Bran uğursuzuna zaman yolculuklarında duruma müdahale edilemiyor sadece izliyoruz gibisinden bir kelam etmişti. Zamanı sadece geçmiş zaman olarak düşünmemek akış olarak düşünmek lazım. Netice de Hodor'un hali malum. Hodor'un o hale gelmesinin sebebi Bran'ın müdahalesi olduğuna göre bir şekilde o anın yaşanması gerekiyor. Yani olacak şeyin önüne geçilmez dinamiği devreye giriyor. Zamanın akışı bir şekilde dalgalanmadan yerine gelmeliydi Bran uykuya yattı ve olması gereken oldu diye düşünürüm. Bu arada hakikaten mukadderat imış iyi mi
![]()
Mukadderat Osmanİşin latifesi bir yana hatırladığım kadarı ile ihtiyar zaman gezileri sırasında bu Bran uğursuzuna zaman yolculuklarında duruma müdahale edilemiyor sadece izliyoruz gibisinden bir kelam etmişti. Zamanı sadece geçmiş zaman olarak düşünmemek akış olarak düşünmek lazım. Netice de Hodor'un hali malum. Hodor'un o hale gelmesinin sebebi Bran'ın müdahalesi olduğuna göre bir şekilde o anın yaşanması gerekiyor. Yani olacak şeyin önüne geçilmez dinamiği devreye giriyor. Zamanın akışı bir şekilde dalgalanmadan yerine gelmeliydi Bran uykuya yattı ve olması gereken oldu diye düşünürüm. Bu arada hakikaten mukadderat imış iyi mi
![]()
ama o hadi kaçın gidin geliyolar paniğinden iki sahne sonraki rehavete cidden anlam veremiyorum bu rehavet yüzünden kurt ve hernekadar kaderinde de olsa hodorun telef edilmesi olacak iş değil ormanın çocuklarının zaten soyu kurdu sanırım.
Gelecek bölüm de allah muhafaza Ghost'u gömerlerse sen bu diziyi bırakırsın kardeşim bana öyle geliyor![]()
![]()
sual olunmaz diyip geçmek istiyorum cidden bendeama o hadi kaçın gidin geliyolar paniğinden iki sahne sonraki rehavete cidden anlam veremiyorum bu rehavet yüzünden kurt ve hernekadar kaderinde de olsa hodorun telef edilmesi olacak iş değil ormanın çocuklarının zaten soyu kurdu sanırım.
üstelik bayada zaman geçmiş havanın kararmasından anlaşıldığı üzere. neyse anlam veremesemde dediğin gibi mukadderat neyse o diyelim bari
gerçi o ağacın içindeki dayı kasten yapmışta olabilir diyorum sonuçta sürekli astreal&lucid tarzı takılıyor vardır bi bildiği elbet diyecem ama bukezde hodor ve o kızın yumurta sohbetinde rahat rahat yaptıkları meşk aklıma geliyor.
ya cidden düz izlemek lazım galiba kaderi fazla sorgularsa insan kafayı sıyırabiliyor.
yav bu cocuk kacacağına neden uykuya daldı onu bilen varsa anlatsın bi hele
hadi o neysede ihtiyar neden buna izin verdi kaçın diye kendini parçalayan oydu
kalisinin ilk büyük savaşında o ejderhalardan birini kesin harcıyacaklar o yüzden olmasa bile çobanın biri koyun meselesinden dolayı indirecek mutlaka
Osman kurguda çok açığı olan bir dizi. Hani çok fazla kafayı yorunca oradan buradan bir sürü şey tırtıklanabilir. Kitap serisi olarak bakınca da kurgu kalitesi efsane Fantastik Kurgu eserler yanında sönük. Ama dizi olarak iyi bir ivmesi var çok irdelemeden tadını çıkarmaya bakmak lazım. Örneğin ben geri dönüşleri çok eksik buluyorum. Targaryenlerin hüküm sürdüğü zamanlar, deli kral zamanları falan ayrı ara bölümler ile işlenebilir mesela ama çok beklentim yokNasıl oldu ise işte şu son bölümdeki 15 dakika efsane oldu
![]()

tamamen merakdan![]()
cünkü kacsaydi o agaci birdaha görme sansi olmayacak ve aklindaki sorulara cevap bulamayacakti ama olan o güzelim kurtla Hodora oldu..bu arada 5. sezondaki bran starkla 6. sezondaki ayni cocuk degil galiba ?? Bir insana 6 ayda bu kadar cirkinlesip boy atamaz
![]()
![]()

İndirsinler. Ortalıkta kurt kalmadı Ejderhalar maşallah tam kadro devam![]()
Bran Stark karakteri 5. sezonu bay geçti. Geçen sezon tek bir sahnesi dahi yoktu ondan olabilir. Sonuç olarak araya 2 sene girdi.tamamen merakdan![]()
cünkü kacsaydi o agaci birdaha görme sansi olmayacak ve aklindaki sorulara cevap bulamayacakti ama olan o güzelim kurtla Hodora oldu..bu arada 5. sezondaki bran starkla 6. sezondaki ayni cocuk degil galiba ?? Bir insana 6 ayda bu kadar cirkinlesip boy atamaz
![]()
![]()
Bran Stark karakteri 5. sezonu bay geçti. Geçen sezon tek bir sahnesi dahi yoktu ondan olabilir. Sonuç olarak araya 2 sene girdi.
Aynen yav hiç sorma kardeşim. Dizideki her kurt sahnesinde benim olaydı keşke derken 2 dakika sonra harcanıyor güzelim hayvanlarGhost'u gömeni gömeriz kardeşimYeter la psikolojim bozuldu şu asil hayvanların ölümleri yüzünden.
Aga onlar ejderha yav olsun o kadarDaenerys denen sarı çıyanın ejderhalarına bir halt olmuyor ama. Başlarım böyle işe![]()