- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
dalağa yazık
![]()
kolyeyi takınca düzeliyo hacım ya değer bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dalağa yazık
![]()
Ne remzisi yaa şebek kulakıı jon kafasını iyi parçaladı amaSavaş sahnesi her haliyle muazzamdı. Yine bir dokuzuncu bölümle izleyicinin gazını aldılar. Sezon finalinde çok atraksiyon beklemiyorum. Bu dizide kimi sevdiysek bir şekilde harcıyorlar, maalsef bu dizide iyilere yer yok. Üşüyoruz remzi abi
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Her zaman kalbimizde ayrı yeri vardır remzinin. Tıpkı stannis ve oberyn martellde olduğu gibiNe remzisi yaa şebek kulakıı jon kafasını iyi parçaladı ama
ikisininde .... Wun wun un Snow deyişi aklımdan çıkmazz adam efsoydu Hodor da öyle yani Ramsay çok haketti ölmeyiRemzi Joffreynin çakma versiyonuydu.
Gerçek Imparator Joffrey.
ikisininde .... Wun wun un Snow deyişi aklımdan çıkmazz adam efsoydu Hodor da öyle yani Ramsay çok haketti ölmeyi
Artık eminim Jon pic değil, zira dikkat ederseniz Joffrey olsun,Remzi olsun manyaktılar,asaletin a sı yoktu Geyik kralın oğlu vardı Arya nın arkadaşı o da ezik bir.tipti Jon da asalet var arkadaş
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
taktik yapmadan bodoslama daldı çünkü ama Jon jondur yine yaptı yapacağını remzinin oklarından iyi sıyrılıp ağzını burnunu dağıttı Ned Stark gibi Jon biraz da duygularına yeniliyo birazcık frenlemeliSenin Jon de az kalsin ölüyordu.![]()
son bölüm iyiydi den sonrasını okumadımson bölüm iyiydi lakin eski tadini veremiyorlar artik
bazi sahneler ucuz ve yapmacik geliyorlar bana
o savas sahnesi cekimi acayipti acaba gercekte de öyle mi diye düsünmeye baslamistim
Daha önceden bende aynı şeyi yazmıştım Jon Ned Stark ın öldürülen kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu, kitabın afının Buz ve Ateşin şarkısı olması da bence buradan ve akyürüyenleri de ancak ejderhalar toplu şekilde yok edebilir.Bence o targeryan gibime geliyor.Asıl bomba o olucakmış gibi ned stark'ın değil deli kral'ın piç oğlu yada öz oğlu olabilir.Tahminimce
jonla khalesii birleşse mükemmel olurDaha önceden bende aynı şeyi yazmıştım Jon Ned Stark ın öldürülen kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu, kitabın afının Buz ve Ateşin şarkısı olması da bence buradan ve akyürüyenleri de ancak ejderhalar toplu şekilde yok edebilir.
aynen öyle ya sinir oluyorum marjinal olma çabalarına iyiye iyi deriz lagalugaya gerek yok mükemmel bir bölümdü the door ve bu bölüm bu sezonun en iyisiydi walldaki kapışma da manyaktı jonun savunduğu.ama jon attacker olarak değilde defender olarak daha iyiBu bölümü beğenmeyip eleştiren ağır troldür.
Bugüne kadar izlediğim en iyi 2,3 bölümden biriydi
Aman deyim o kadinlan bas edemez jon reis , cok burnu yukarda.Burnu yukarda olanlarin sonuda her zaman ki gibi kötü oluyor.(umarim)jonla khalesii birleşse mükemmel olur
Daha önceden bende aynı şeyi yazmıştım Jon Ned Stark ın öldürülen kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu, kitabın afının Buz ve Ateşin şarkısı olması da bence buradan ve akyürüyenleri de ancak ejderhalar toplu şekilde yok edebilir.
valla bilemiyorum tahtı almaya çalışıyo da bu akgezenler boru değil öttürür adamı onu söyliyim jon bile durduramaz wun wun da öldüAman deyim o kadinlan bas edemez jon reis , cok burnu yukarda.Burnu yukarda olanlarin sonuda her zaman ki gibi kötü oluyor.(umarim)![]()