dalağa yazık

maxresdefault.jpg

kolyeyi takınca düzeliyo hacım ya değer bence

Savaş sahnesi her haliyle muazzamdı. Yine bir dokuzuncu bölümle izleyicinin gazını aldılar. Sezon finalinde çok atraksiyon beklemiyorum. Bu dizide kimi sevdiysek bir şekilde harcıyorlar, maalsef bu dizide iyilere yer yok. Üşüyoruz remzi abi

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Savaş sahnesi her haliyle muazzamdı. Yine bir dokuzuncu bölümle izleyicinin gazını aldılar. Sezon finalinde çok atraksiyon beklemiyorum. Bu dizide kimi sevdiysek bir şekilde harcıyorlar, maalsef bu dizide iyilere yer yok. Üşüyoruz remzi abi

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Ne remzisi yaa şebek kulakıı jon kafasını iyi parçaladı ama

Remzi bey dizinin acik ara en iyi oyuncusuydu. Yazik oldu.

Artık eminim Jon pic değil, zira dikkat ederseniz Joffrey olsun,Remzi olsun manyaktılar,asaletin a sı yoktu Geyik kralın oğlu vardı Arya nın arkadaşı o da ezik bir.tipti Jon da asalet var arkadaş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence o targeryan gibime geliyor.Asıl bomba o olucakmış gibi ned stark'ın değil deli kral'ın piç oğlu yada öz oğlu olabilir.Tahminimce

son bölüm iyiydi lakin eski tadini veremiyorlar artik

bazi sahneler ucuz ve yapmacik geliyorlar bana

o savas sahnesi cekimi acayipti acaba gercekte de öyle mi diye düsünmeye baslamistim

Senin Jon de az kalsin ölüyordu. :D
taktik yapmadan bodoslama daldı çünkü ama Jon jondur yine yaptı yapacağını remzinin oklarından iyi sıyrılıp ağzını burnunu dağıttı Ned Stark gibi Jon biraz da duygularına yeniliyo birazcık frenlemeli

Bence o targeryan gibime geliyor.Asıl bomba o olucakmış gibi ned stark'ın değil deli kral'ın piç oğlu yada öz oğlu olabilir.Tahminimce
Daha önceden bende aynı şeyi yazmıştım Jon Ned Stark ın öldürülen kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu, kitabın afının Buz ve Ateşin şarkısı olması da bence buradan ve akyürüyenleri de ancak ejderhalar toplu şekilde yok edebilir.

Daha önceden bende aynı şeyi yazmıştım Jon Ned Stark ın öldürülen kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu, kitabın afının Buz ve Ateşin şarkısı olması da bence buradan ve akyürüyenleri de ancak ejderhalar toplu şekilde yok edebilir.

jonla khalesii birleşse mükemmel olur

Bu bölümü beğenmeyip eleştiren ağır troldür.
Bugüne kadar izlediğim en iyi 2,3 bölümden biriydi

Bu bölümü beğenmeyip eleştiren ağır troldür.
Bugüne kadar izlediğim en iyi 2,3 bölümden biriydi
aynen öyle ya sinir oluyorum marjinal olma çabalarına iyiye iyi deriz lagalugaya gerek yok mükemmel bir bölümdü the door ve bu bölüm bu sezonun en iyisiydi walldaki kapışma da manyaktı jonun savunduğu.ama jon attacker olarak değilde defender olarak daha iyi :D

muhtemelen brann'in gördügü o sahnede ned stark'in bacisi ve deli kral'in pic oglu (jon snow) var kulede

Aman deyim o kadinlan bas edemez jon reis , cok burnu yukarda.Burnu yukarda olanlarin sonuda her zaman ki gibi kötü oluyor.(umarim) :)
valla bilemiyorum tahtı almaya çalışıyo da bu akgezenler boru değil öttürür adamı onu söyliyim jon bile durduramaz wun wun da öldü

Geri
Üst Alt