Şöyle de bir saçmalık var ki başlangıçta 100 bin kişi olan wildlar şimdi 1-2 bin kişi civarında kaldılar. Dev soyu tükendi. Bu mudur yani kuzeydeki insanları kurtarmak ? Adamların kökü kazındı resmen. Bi de bu kadar adam için Snowu şişlediler yazık yazık.

Şuana kadar sezonun en güzel bölümü The Door bence. Hiç kimsenin tahmin etmediği şeyler yaşandı. 9. Bölüm de müthişti ama herkes savaş yapacaklarını zaten biliyordu, ona göre hazırlanıyordu. The Door bölümü mindfuck yaptı milleti.

Tabi 10. bölüm fikrimi değiştirebilir

"Battle of the Bastards" has just broken the 10/10 IMDB-record set by Breaking Bad's "Ozymandias" (in 2.5 days versus 1011 days).

gFXyjJM.jpg

Her ne kadar Kuzey'de tüm haneler Jon'un hükmünü kabul edip yeni King of the North olacak söylentisi dolaşsa da finalde yine sevincimizi kursağımızda bırakır bu TFF kılıklı yönetmen takımı. Nefesi bile boşa almayan Littlefinger Winterfel'i sevabına almamıştır. Jaime tehditini de eklersek ne yapar eder Sansa'yla evlenir ve Winterfel'i Sansa aracılığıyla yönetir bence. Sansa zaten mallığına sinsilik ek paketi de yüklemiş. Kardeş katli falan olsa Jon'u öldürse şaşırmam.

Ne bölümdü arkadas;

Tahmin ettiğimiz üzere jon snow gerçeği ortaya çıktı.
cercei'nin ortalığın .. koyarak tahta geçmesi.
tommen malının salaklığı. (birdman final sahnesi geldi aklıma) :D
starkların ufaklığın koca adamları gaza getirmesi güzeldi. Suratsız falan ama iş gördü.
freylerin sonunun gelmesi.
khalesi'nin westeros'a sefere çıkmasıyla son buldu.

bitti bitecek derken sürekli yeni bişeyler oldu. güzel bölümdü kısacası.

Game of Thrones Season 6 Soudtrack 3 - Light of the Seven - YouTube

bu khallesi karısı evlenecek biriyle belli,jon snow ellerinden öper targaryen bacı

Aslanım Arya be ben de 9'dan sonra diyordum sıra bu şerefsizlere geldi diye. Jon'un olayını da açıklamış oldular iyi oldu artık komplo teoriliği kalmadı.

Şu dizi kitaba göre gitseydi Daenerys'in gemilere atlayıp Westeros'a gitmesi 35. sezonu bulurdu herhalde. Dizi hızlandı bu sezon ben beğendim genel olarak.

Efsane bölümdü, cercei tam kafayi yedi,
Tommen kendini öldürüyor, yakin diyor külünüde sepatinin oraya sacin diyor :hat:

Mükemmel bölümdü.
Arya mükemmel dönüş yaptı.
Jon Snow her zamanki gibi :)
7.sezon güzel olacak..

Final bölümünü yeni bitirdim ve şimdilik verebileceğim tek tepki şudur;

Hayvanoğlu hayvanlar!!!

Biraz kendimi toparlayınca daha detaylı yazacağım.

Lan tamam her bölümden bir kesit sundular finalde

iyi de kardeşim bu ak yürüyenler nerede daral geldi yahu

7 sezon oldu halen gelecekler sura

halbuki finalde gece kralını sura dayanmış görsek ne güzel olurdu

Lan tamam her bölümden bir kesit sundular finalde

iyi de kardeşim bu ak yürüyenler nerede daral geldi yahu

7 sezon oldu halen gelecekler sura

halbuki finalde gece kralını sura dayanmış görsek ne güzel olurdu
Final sezonunu tamamen o konuya ayiracaklar sanirim, 7. Sezonda islenecek baya konu olacak.

kandirdim

Geri
Üst Alt