Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.799
- 21.830
- 2.783
en kotu karakter Littlefinger
net
net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sansayi o piskopatin kucagina atan lord gaelish mi
lady sansayi o bolton picine verirken ne yaptigini cok iyi biliyordu 'onurlu' lord baelish halbukiÖncelik ile Lord Baelish bir plan kurarken, herzaman cocuklarin yetim kalmamasini, ve yetimin de hakkini gözlemleyen bir bey efendidir.
Diger sarisin piskopatin kucaginda da birakabilirdi, kendisi Sansa hanima güzel bir kariyer cizdi, ve adim adim zirveye cikariyor. Tabiki o yol herzaman kolay olacak degildi, ama diger türlü sansanin yasama ihtimali olmazdi diye düsünüyorum...
Tek dileklerim Lord Baelish´in, yaninda Lady Sansasi ile, o demir tahta oturmasidir. 7. Kingdomsa bir renaissance yasatacaktir Lordumuz.
Daha ne olsun yahu adamın yüzünü köpekleri yediRamsay mevzusu için daha fazla şiddet gerekiyordu bu arada, çok kolay oldu her şey.
Fantastik Roman ve film hayranı ve tanıdıklarım tarafından uzman olarak tanınmam dolayısı ile kusura bakma katılamayacağım tüm türler arasında dersen belki, ama görüşüne saygı duyarrımDünya'nın en çok izlenen dizisi olsa dahi overrated.
Savaş sahneleri gerçekçi diye çok büyütüldü evet kaliteli ama öyle inanılmaz bir senaryo ve kurgu yok.
İzle izle, değerBir türlü fırsat olmadı olsa da hep aklımdan çıktı şu diziye bir türlü başlayamadım yeryüzünde izlemeyen tek canlı benim herhalde. Yemediğim spoiler kalmadığı için de başlasam mı kararsızım ne dersiniz 6 sezona (önemli olayların bir kısmını biliyorum ölenler kral olanlar Snow'un Targaryean piçi olması vs.) vakit ayırmaya değer mi?
Ya yok hocam kolye.çıktı büyü bitti neydi la öyleMelisandre yengemize yazık oldu. İyi niyetli, inançlı ve güzel birisi tek hatası bir çocuğu yakmaktı.![]()
Neye katılamayacaksın?Fantastik Roman ve film hayranı ve tanıdıklarım tarafından uzman olarak tanınmam dolayısı ile kusura bakma katılamayacağım tüm türler arasında dersen belki, ama görüşüne saygı duyarrım
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9 kitabı okumuş tüm bölümleri.izlemiş ve bunun yanı sıra Silmarillion dan başlayarak The.Lord of the rings efsanesi , tüm kitaplarını okumuş ve filmlerinin her birini en az 4 er kez seyretmiş bir Harry Potter hayranı ,Narnia yı.masal bulan, stephen king kitap ve film.serilerini biriktiren birisi olarak gayet başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum ama zevkler ve renkler (sarı.lacivert hariç) tartışılmaz savını savunan biri olarak ta görüşüne saygı duyuyorum dedimNeye katılamayacaksın?
Senaryo diyorsan tabiiki tüm türleri sayıyorum sadece fantastik türünde değil. Mesela son bölümdeki ateş sahnesi müthiş bir akıl oyunu gibi lanse edilmiş bariz abartı bir yorum.
Zaten fantastik ögeler, görsellik ve savaş sahneleri konusunda laf etmedim ancak 100 milyon dolara patlıyor her sezon aksi düşünülemezdi.
Tamam da ben başarısız demedimki overrated dedim. Dünyanın en çok izlenen dizisi de olabilir bu da aslında olabilecek bir durum ama hani o kadar da iyi değil senaryo anlamında.9 kitabı okumuş tüm bölümleri.izlemiş ve bunun yanı sıra Silmarillion dan başlayarak The.Lord of the rings efsanesi , tüm kitaplarını okumuş ve filmlerinin her birini en az 4 er kez seyretmiş bir Harry Potter hayranı ,Narnia yı.masal bulan, stephen king kitap ve film.serilerini biriktiren birisi olarak gayet başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum ama zevkler ve renkler (sarı.lacivert hariç) tartışılmaz savını savunan biri olarak ta görüşüne saygı duyuyorum dedim
OkTamam da ben başarısız demedimki overrated dedim. Dünyanın en çok izlenen dizisi de olabilir bu da aslında olabilecek bir durum ama hani o kadar da iyi değil senaryo anlamında.
9 kitabı okumuş tüm bölümleri.izlemiş ve bunun yanı sıra Silmarillion dan başlayarak The.Lord of the rings efsanesi , tüm kitaplarını okumuş ve filmlerinin her birini en az 4 er kez seyretmiş bir Harry Potter hayranı ,Narnia yı.masal bulan, stephen king kitap ve film.serilerini biriktiren birisi olarak gayet başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum ama zevkler ve renkler (sarı.lacivert hariç) tartışılmaz savını savunan biri olarak ta görüşüne saygı duyuyorum dedim