Dayanamayıp sızdırılan 7.sezon senaryosunu okudum pişman değilim :D

Eğer doğru ise muazzam bir haber.

Game of Thrones hikayesinin öyle geniş bir yelpazesi var ki isterlerse 14 farklı Spin-Off bile çekebilirler. Bence ilk Spin-Off mevcut hikayenin hemen öncesi Mad King denilen Aerys Targaryen'ın 7 Krallığa hükmettiği dönem olmalıdır. Bunu çok isterim. Hatta Targaryenlerin hüküm sürdüğü tüm dönemleri kapsayacak şekilde bir yapım da olabilir. Aegon Targaryen'ın ejderhaları ile 7 krallığı fethettiği zamandan başlayıp son olarak Jaime'nin Mad King'i sırtından hançerleyip ve hemen sonrasında da Robert Baratheon'ın demir tahta oturduğu sahneyle bitecek şekilde bir Spin-Off yapımının herhalde dadından yenmez.

Bakalım yapımcılar hangi dönem veya karakterlere yoğunlaşacak hep beraber göreceğiz. Hayırlısı olsun.

4 muhtemel opsiyon uzerinde istisare yapiyolardir
1 tane fln spinoff cikabilir yani belki

GOT'u 3. sezonu bittiğinde izlemeye başladım. Konuların detayına hiç inemiyorum, çok karmaşık geliyor. Belki de bolumleri tek seferligine izlediğim içindir. Dizinin tüm konusuna hakim olabilmem için bir tavsiyeniz var midir sevgili GSC ahalisi?

GOT'u 3. sezonu bittiğinde izlemeye başladım. Konuların detayına hiç inemiyorum, çok karmaşık geliyor. Belki de bolumleri tek seferligine izlediğim içindir. Dizinin tüm konusuna hakim olabilmem için bir tavsiyeniz var midir sevgili GSC ahalisi?
İnternet üzerinde bulabileceğin makaleler videolar vardır elbet lakin bana göre hikayeyi bütünüyle kavrayabilmek için, gözden kaçan yerleri yakalayabilmek için çift dikiş en iyi yöntemdir. Tavsiye ederim. Ben yaptım pişman değilim.

943c47ee7f7b09cf5703554a5d3724b0.jpg

Geri
Üst Alt