Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.914
- 5.070
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer doğru ise muazzam bir haber.
4 muhtemel opsiyon uzerinde istisare yapiyolardir
1 tane fln spinoff cikabilir yani belki
Mad king spinoffu süper olur,daenerys kralın topraklarını almak için savaşırken gösterebilirler ara ara.
bence bu kadar thrones yeter renktas guzel birseyler yapsinlar

Gelmiş geçmiş en iyi dizi diyebilir miyiz renkdaş![]()
GOT'u 3. sezonu bittiğinde izlemeye başladım. Konuların detayına hiç inemiyorum, çok karmaşık geliyor. Belki de bolumleri tek seferligine izlediğim içindir. Dizinin tüm konusuna hakim olabilmem için bir tavsiyeniz var midir sevgili GSC ahalisi?
İnternet üzerinde bulabileceğin makaleler videolar vardır elbet lakin bana göre hikayeyi bütünüyle kavrayabilmek için, gözden kaçan yerleri yakalayabilmek için çift dikiş en iyi yöntemdir. Tavsiye ederim. Ben yaptım pişman değilim.GOT'u 3. sezonu bittiğinde izlemeye başladım. Konuların detayına hiç inemiyorum, çok karmaşık geliyor. Belki de bolumleri tek seferligine izlediğim içindir. Dizinin tüm konusuna hakim olabilmem için bir tavsiyeniz var midir sevgili GSC ahalisi?
Tür olarak farklı olsalar da Breaking Bad ile beraber dizi sektörünün nirvanası diyebilir miyiz Hayri bey?yok daha neler renkshort :atess:
GOT'u 3. sezonu bittiğinde izlemeye başladım. Konuların detayına hiç inemiyorum, çok karmaşık geliyor. Belki de bolumleri tek seferligine izlediğim içindir. Dizinin tüm konusuna hakim olabilmem için bir tavsiyeniz var midir sevgili GSC ahalisi?
yok daha neler renkshort :atess:
Tür olarak farklı olsalar da Breaking Bad ile beraber dizi sektörünün nirvanası diyebilir miyiz Hayri bey?
Ayıpladım.Yok be heis #NotEvenClose ama produksiyon icabiyla nirvana olabilir bilhassa son 3 sezon ...
Gelmiş geçmiş en iyi dizi diyebilir miyiz renkdaş![]()