[h=4]3. Bölüm[/h]
[FONT=&quot]Jon ve Davos, Dragonstone’a varırlar ve sahilde Tyrion ile buluşurlar.[/FONT][FONT=&quot]Tyrion onları Daenerys’in yanına götürür. Dany, Jon’dan diz çökmesini ister fakat Jon bunu reddeder. Jon yaklaşmakta olan Ak Gezenler’den Dany’ye bahsetse de onu inandıramaz. Davos, Jon’un nasıl hayata döndürüldüğünden bahseder fakat Jon onu durdurur. Tyrion ileri çıkar, Jon’un iyi bir adam olduğundan ve söylediklerinin mantıklı olabileceğinden bahseder. Dany ise Jon’a saygı duymaya başlar.[/FONT][FONT=&quot]Bölümün sonunda ise Meera’nın omuzlarındaki Bran nihayet Winterfell’e döner.

[/FONT]
buyuk-bulusmabR0MbMyiUEmJzumk1t-wHA.jpg

jon-dothraki.jpg

[FONT=&quot]
[/FONT]
resim-6.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

cersei çok güçsüz gibiydi, biraz eşitlemeye çalışıyolar sanırım. euron'nun cersei'ye hediyesi de marteller olacak . Cersei Cleganeye becertir bunları

kimse paylaşmamış ,
lekesizin manitası ilik gibiydi

Reek yine yaptı yapacağını ama kendimi onun yerine koyunca hak verdim.

Ya amcamın köpeği olacaktım yada kaçıp yeni müttefikler edinecektim.. Bir daha ki bölüm amcan yarana tuz basacak.. canım ablam diye ağlasan da nafilee

Her şey tamam da Euron nasıl bilebildi Yara'nın izlediği yolu ? Bildi diyelim,zamanlaması ? Orası havada kaldı biraz.

Son düzenleme:
Her şey tamam da Euron nasıl bilebildi Yara'nın izlediği yolu ? Bildi diyelim,zamanlaması ? Orası havada kaldı biraz.
GOT evreninde güncel zaman diliminde denizleri en iyi bilen korsan , kendisi de bunu ifade ediyor iyi ki beni sürgüne gönderdiler de bütün denizleri fethettim.Bir korsan için iz bulmak zor olmasa gerek.

Yalnız gelecekte olacaklar belli gibi şu an; bakalım ne gibi ters köşeler gelecek.

Bence kötü bölümdü. Savaş sahnesi amatör eğlendirir seviyede, alt yapısı çok ama çok zayıf. Karakterlerin sıradışı yönleri o kadar çok tekrarlandı ki artık sıradanlaştı yeni bir soluk gerekiyor. 2 bölümde bence 20 dakikaya yakın boş sahne vardı. Baelish Snow'a ananı severdim kardeşini de seviyorum xd sahnesinin alt metni nedir abi çok ucuz bir işti açıkçası, sırf onu kışkırtıp Sansa'ya karşı koz edinmek istiyorsa buna ihtiyacı yoktu bunun dışında ne mantığı olabilir?

Geri
Üst Alt