Bugün bir yerde okudum tespit gibi tespit
Khaleesi'nin toplantısında 1 cüce(Tyrion),3 çüksüz(Varys,Greyworm,Theon),2 lezbiyen(Yara,Ellaria ),1 babaanne(Olenna) vardı :D

Yalnız Baelish müthiş bir karakter , oyuncu seçimi ve duruş da muazzam ayarlanmış.

Her an bir itnelik yapacak adamı hala yanlarında tutuyor olmaları da ayrı bir mallık.

Hala gerçek kral stannisin bir yerlerden çıkıp oyunu bozacağı ümidini taşıyorum.

Baelish gibi bir gavatın sempatizanları olması ilginç. Adamın dizi boyunca en büyük misyonu iki Stark kadınını elde etmek olmuş ve bunu bile becerememiş bir hırboyu tahta layık görmek nasıl bir akıl tutulmasıdır yarabbi.

Ned+Stark.jpg

ah ned reis ah meydan kimlere kaldı ;(

Baelish piskopatı iyi güldürdü. Adamın karşısına geçmiş senin ananı sevdim,senin kardeşini de seviyorum diyor. Sonunda doğacak kız çocuklarını da seveceğim diye ekleyecek zannettim.

Tahminim :
John snow sonunda kral olacak kardeşisin yardımıyla. Kardeşi siyah ejderhayı kontrol altına alarak diğer ikisini öldürecek ve böylece en büyük silah stark ailesinde olmasını sağlayacak.
Ama bundan önce buz adamlara karşı show down olacak tabiki.

En çok Theon Greyjoy'un akibetini merak ediyorum

Baelish gibi bir gavatın sempatizanları olması ilginç. Adamın dizi boyunca en büyük misyonu iki Stark kadınını elde etmek olmuş ve bunu bile becerememiş bir hırboyu tahta layık görmek nasıl bir akıl tutulmasıdır yarabbi.
Sempati değil mevzu her yerde böyle yavşak tipler var ve bunu çok iyi yansıtmışlar.

2.bölümü pek beğenmedim hele son savaş sahnesi facia gibiydi.Sadece Varys ve Dany arasındaki konuşma ile Arya'lı sahneler güzeldi

Theon Greyjoy denilen piçoz ablasınıda sattıya la, onu kurtarmanın bir yolunu bulamazsa derisinden davul yaparlar umarım.

Theon Greyjoy denilen piçoz ablasınıda sattıya la, onu kurtarmanın bir yolunu bulamazsa derisinden davul yaparlar umarım.
Vasıfsız ölse de kurtulsak gerçekten. Bahsettiğim bu işte sürekli ezik tiplerden beklenmeyecek şeyler sunması diziyi bence tekdüze hale getiriyor bu adamın yaşamının başka ne amacı olabilir?

Vasıfsız ölse de kurtulsak gerçekten. Bahsettiğim bu işte sürekli ezik tiplerden beklenmeyecek şeyler sunması diziyi bence tekdüze hale getiriyor bu adamın yaşamının başka ne amacı olabilir?

Hadım diye lekesizlerin başına geçirmezler heralde lakin yaşamıyla bir şeye hizmet edemeyen bu serefsizin ölümünün bir amacı olacağını umuyorum ...

Greyjoy olayı komik oldu biraz, ters köşe olmazsa saçma olur o mevzu.

Geri
Üst Alt