- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
sam şu bizim bran'a da el atıp ayağa kaldırsa ya.
Artı
varys ve serçe parmak cersei'nin emrinde olabilir.
Serçeparmak olamaz çünkü joffreynin ölümünde parnağı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sam şu bizim bran'a da el atıp ayağa kaldırsa ya.
Artı
varys ve serçe parmak cersei'nin emrinde olabilir.
Serçeparmak olamaz çünkü joffreynin ölümünde parnağı var.
Henüz bilmiyor belkide hiç öğrenemeyecek, sonuçta suç ortağı olenna tyrell artık yokcersei bunu biliyor mu?
Cersei kolay lokma olmadığını gösterdi. Ama asıl gücü yanındaki bilginde -Kraliçe'nin Eli - galiba . Boşuna dememişler ''Knowledge is power'' diye. Jaime tam aydınlanma yaşayacak sex sahnesi geliyor ve şarj oluyor abaza. Cersei'nin elde tutma taktiği.
Khleesi iki bölümdür çok pasif. Önümüzdeki bölümlerde çok büyük bir ters köşe yapabilir. Köle tüccarlarına yaptığı gibi.
Tyrion tam bir Reis. Umarım dizi sonunda Night King'in Eli olur.
Her şey oldu bittiye getirilmeye başladı.Lekesizlerin kaleyi alması 20 sn falan sürdü.hemen ardından euronun donanması diplerinde bitti.
Güya en zengin aile tyrelller ama adam gibi orduları yok herhalde.lannisterlar anında köklerini kazıdı ki onca savaşa giren askerler nasıl sayıca ve güç olarak üstünlük sağlıyorlar anlamıyorum.
Cercie çok akıllı hamleler yaparak dosta güven düşmana korku saldı.
Danynin balonu patlayalı çok oldu.iyice itici bir karakter olmaya başladı.Tek bildiği laf kalabalığı ben ejdarha annesiyim taht hakkım vs.Savaş konusunda yetersiz görünüyor etrafındakiler de kendisini yanlış yönlendirdi.Muhtemelen ilerde jon ve mormont baya yardımcı olacak bu konuda.
#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
pfffArkadaşlara katılıyorum, oldu bittiye getirilmeye çalışılan bi sezon.
Adı game of thrones değil tirajıda bu kadar yüksek , önceki sezonlarıda bu kadar etkileyici ve laf edilemez hale getirmeseydi diziyi çoğu kişi hakaret yağmuruna tutmuştu.
Tiraj açısından pek kıyaslanamaz olsada The Walking Dead 'de de zayıf olan her sezonda kitle düştü hakaretler arttı , tamam sıkıcılık konu vs ama bütün olarak baktığımızda Game of Thrones sıçsa herkes alkışlayacak seviyede bende dahil , bunun ekmeğini yiyorlar bence şuanda.
Bu kadar durgunluktan bu kadar ''hızlılığa(sürükleyiciliğe değil) gelmesi hoş değil
neden seni mutlu edemedim