Doruk kafa açma.

anani-da-al-git-de-kapsam-disi-670x330.jpg

Canın sağolsun..

2. bölümü izledinmi bilmiyorum ama Jaime ejderhanın içinden geçecek gibi görünüyor kardeş. Ne dersin bu konuya?
olabilir tabii reis bu dizi hakkında bi türlü teori üretemiyorum. anca yayınlananı izliyor yazılanı okuyorum.
kaç sene oldu lady stone bekliyorum mesela halen çıkmadı gitti zilli

olabilir tabii reis bu dizi hakkında bi türlü teori üretemiyorum. anca yayınlananı izliyor yazılanı okuyorum.
kaç sene oldu lady stone bekliyorum mesela halen çıkmadı gitti zilli

O halde Bran ve Brandon The Builder teorisini de biliyorsundur. Lady Stone kitaplarda yer alıyor, dizide bence yer almaz bundan sonra kardeşim, üzgünüm.

O halde Bran ve Brandon The Builder teorisini de biliyorsundur. Lady Stone kitaplarda yer alıyor, dizide bence yer almaz bundan sonra kardeşim, üzgünüm.
bilmiyordum reis. hızlıca bi göz attım şimdide bukadar olamaz yahu. olsa çok şekil olur tabii ama olamaz heralde

bilmiyordum reis. hızlıca bi göz attım şimdide bukadar olamaz yahu. olsa çok şekil olur tabii ama olamaz heralde

O teorinin olmaması mucize olur aslında reis. Dizinin başından beri sürekli Bran üzerine There Must Always Be A Stark In Winterfell demesi bu teoriyle bağlı zaten. Brandonun yeniden Bran olarak dönebilmesi için kullanılan söz gibi duruyor dizi tarafından.

Ayrıca 1. sezonda Ned Stark ve Arya reis Bran hakkında konuşurken Ned Bran hakkında, belki savaşamaz ama Brandon The Builder gibi olabilir demişti. Hatırlarsan yine 1. sezonda Bran yatarken kendisine sürekli Brandon hakkında konuşan yaşlı kadın vardı dizide. Yani sanki bilinçli şekilde dizinin akışında servis ediliyor bu teori.

Burda daha detaylı kardeşim.

YouTube

O teorinin olmaması mucize olur aslında reis. Dizinin başından beri sürekli Bran üzerine There Must Always Be A Stark In Winterfell demesi bu teoriyle bağlı zaten. Brandonun yeniden Bran olarak dönebilmesi için kullanılan söz gibi duruyor dizi tarafından.

Ayrıca 1. sezonda Ned Stark ve Arya reis Bran hakkında konuşurken Ned Bran hakkında, belki savaşamaz ama Brandon The Builder gibi olabilir demişti. Hatırlarsan yine 1. sezonda Bran yatarken kendisine sürekli Brandon hakkında konuşan yaşlı kadın vardı dizide. Yani sanki bilinçli şekilde dizinin akışında servis ediliyor bu teori.

Burda daha detaylı kardeşim.

YouTube

videoyu izledim branın peygamberliğini ilan edeceğini mi iddia ediyorsun ? bran kendini üç gözlü kuzgun olduğunu söylerken senin onu peygamber olarak ilan etmen ilginç...

Bende dahil herkesin şu lekesizin sahnesini merak ettiğini biliyorum..

wDC0d9qQx6BTOFXrZzRs_Greyworm%20and%20Missandei.jpg

hadi gene iyisiniz..

aQe9mKW_700b.jpg

cercei ulan sen ne fettan kadınsın.hem kızının hemde oğlunun intikamını fena aldı.jon snow beklenildiği gibi diz çökmedi dany'nin önünde ama ihtiyacı olan şeyi aldı.euron sende tam ibnesin.ha bire jaime'ye laf çakıyor cercei'ye ben vuracağım diye ama sonu jaime'nin elinden olacak gibi.

HBO nun sitesi hacklenmiş.kalan bölümler ortaya saçılabilir.

Bu sezon hikaye çok hızlı çözülüyor beyler.. Dizinin sonunun geldiğini iliklerimde hissediyorum..

Lannisterların kalan ordusu nerdeee?? APTAL LEKESİZ

HBO nun sitesi hacklenmiş.kalan bölümler ortaya saçılabilir.

3-4 farklı kaynaktan baktım da bölümler sızmayacak büyük ihtimalle... Elinde geri kalan sezonun tamamı olan adam kalkıp 4. bölüm ve 7. sezonun geri kalan bölümlerinin senaryosunu sızdırmakla tehdit etmez bence, zaten bütün sezonda genel olarak ne olacağı bölüm bölüm sızdı. Millet ne yapsın 4. bölümün senaryosunu. Ha keşke sızsa açar bir çırpıda izleyip bitiririz :)

----------------------------------------------

En derli toplu 7. sezon spoilerları aşağıdaki linkte;

Bölümlerin üzerine tıklayın

güzel dengelerin anasını bellediler hoş oldu.

Reis gözünü kestirdi ya cersei yada khalisi'yi barnaklayacak..

survivor-tolga-karel_859617567530b3154de3d6.jpg

sam şu bizim bran'a da el atıp ayağa kaldırsa ya.

Artı

varys ve serçe parmak cersei'nin emrinde olabilir.

Geri
Üst Alt