- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
Admin bey, bizi sevenleri üzmeyelim demişsiniz ama felsefesini kavrayamamışsınız.. Çünkü şuan sizin için atan bir kalbi incitiyorsunuzHayır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admin bey, bizi sevenleri üzmeyelim demişsiniz ama felsefesini kavrayamamışsınız.. Çünkü şuan sizin için atan bir kalbi incitiyorsunuzHayır.
Doruk kafa açma.Admin bey, bizi sevenleri üzmeyelim demişsiniz ama felsefesini kavrayamamışsınız.. Çünkü şuan sizin için atan bir kalbi incitiyorsunuz![]()
Olm nekadar guzel kelimeler bulup yorumlarinizda kullaniyorsunuz yav. Harbi ozeniyorum.
Ben 6 aydir bilakis kelimesini kullanacak an kolluyorum.
olabilir tabii reis bu dizi hakkında bi türlü teori üretemiyorum. anca yayınlananı izliyor yazılanı okuyorum.2. bölümü izledinmi bilmiyorum ama Jaime ejderhanın içinden geçecek gibi görünüyor kardeş. Ne dersin bu konuya?
olabilir tabii reis bu dizi hakkında bi türlü teori üretemiyorum. anca yayınlananı izliyor yazılanı okuyorum.
kaç sene oldu lady stone bekliyorum mesela halen çıkmadı gitti zilli
bilmiyordum reis. hızlıca bi göz attım şimdide bukadar olamaz yahu. olsa çok şekil olur tabii ama olamaz heraldeO halde Bran ve Brandon The Builder teorisini de biliyorsundur. Lady Stone kitaplarda yer alıyor, dizide bence yer almaz bundan sonra kardeşim, üzgünüm.
bilmiyordum reis. hızlıca bi göz attım şimdide bukadar olamaz yahu. olsa çok şekil olur tabii ama olamaz heralde
O teorinin olmaması mucize olur aslında reis. Dizinin başından beri sürekli Bran üzerine There Must Always Be A Stark In Winterfell demesi bu teoriyle bağlı zaten. Brandonun yeniden Bran olarak dönebilmesi için kullanılan söz gibi duruyor dizi tarafından.
Ayrıca 1. sezonda Ned Stark ve Arya reis Bran hakkında konuşurken Ned Bran hakkında, belki savaşamaz ama Brandon The Builder gibi olabilir demişti. Hatırlarsan yine 1. sezonda Bran yatarken kendisine sürekli Brandon hakkında konuşan yaşlı kadın vardı dizide. Yani sanki bilinçli şekilde dizinin akışında servis ediliyor bu teori.
Burda daha detaylı kardeşim.
YouTube
HBO nun sitesi hacklenmiş.kalan bölümler ortaya saçılabilir.