- 29 Temmuz 2011
- 17.427
- 8.913
- 1.738
Adem beyin zenci ve fizik fantezisinden sonra Baelish gibi ılık bir tipe olan beğenisine anlam veremedim açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla bir gavat kral olacak ise bu Baelish değil babalar gibi sapına kadar Varys olur elbette. Baelish gibi standart zekaya sahip bir abdurrahman çelebiyi cebinden çıkartır.
Ihmm muhakkak haklısınız Mehmet beyciğim ancak dizinin insanda bıraktığı intiba doğrultusunda spesifik bir kategorize işlemine tabi tutmayı uygun bulmadığımdan mütevellit, genelgeçer bir sıfat tercihinde bulunmak istedim. Ayrıca Baelish'in bu kategoriye fırsatını bulsa kolaylıkla dahil olacak tıynette bir kişilik olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu ummaktayım.Gavat karısını pazarlayan kimse demek yahu. İkiside gavat değil birisi pezevenk, diğeri hadım; harem ağası kılıklı bir adam. Senin gibi detaycı, rafine zevkleri olan birine yakıştıramadım.
Ihmm muhakkak haklısınız Mehmet beyciğim ancak dizinin insanda bıraktığı intiba doğrultusunda spesifik bir kategorize işlemine tabi tutmayı uygun bulmadığımdan mütevellit, genelgeçer bir sıfat tercihinde bulunmak istedim. Ayrıca Baelish'in bu kategoriye fırsatını bulsa kolaylıkla dahil olacak tıynette bir kişilik olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu ummaktayım.
Diline kuvvet renktaşDiziyi izlerken büyük bir keyif duyuyorum.. Hani deseler ki gel sana bir rol verelim, kimlerden olmak isterin diye benim tercihim, lekesizler olurdu..
Kendimi, tüm benliğim ile bir lekesiz olarak hissediyorum..
Olm nekadar guzel kelimeler bulup yorumlarinizda kullaniyorsunuz yav. Harbi ozeniyorum.
Ben 6 aydir bilakis kelimesini kullanacak an kolluyorum.
Olm nekadar guzel kelimeler bulup yorumlarinizda kullaniyorsunuz yav. Harbi ozeniyorum.
Ben 6 aydir bilakis kelimesini kullanacak an kolluyorum.
Yunus Canaramizda pezevengi destekleyenler ve cuksuz olmak isteyenler var anladigim kadariynan
Yemegimi yedikten hemen sonra basliyorum admirim
Neden böyle bir buhran içindesin acaba ağabey? Büyük bir spoiler mağduriyeti mi yoksa lezzetli mi gelmedi yeni bölümler yoksa yakında bitecek olmasının getirdiği psikolojik etmenler mi?Konuyu bir kaç gün kilitlemek herkese iyi gelecek sanırım.
Motivasyonumu ciddi biçimde kaybettim, belki diziye ara bile verebilirim.
Bok yoluna gidenlerden biri daha bildiğin bok yolu yani üstüne mallık.Reisi de rahmetle anıyoruz
![]()
Neden böyle bir buhran içindesin acaba ağabey? Büyük bir spoiler mağduriyeti mi yoksa lezzetli mi gelmedi yeni bölümler yoksa yakında bitecek olmasının getirdiği psikolojik etmenler mi?