Adem beyin zenci ve fizik fantezisinden sonra Baelish gibi ılık bir tipe olan beğenisine anlam veremedim açıkçası.

İlla bir gavat kral olacak ise bu Baelish değil babalar gibi sapına kadar Varys olur elbette. Baelish gibi standart zekaya sahip bir abdurrahman çelebiyi cebinden çıkartır.

Gavat karısını pazarlayan kimse demek yahu. İkiside gavat değil birisi pezevenk, diğeri hadım; harem ağası kılıklı bir adam. Senin gibi detaycı, rafine zevkleri olan birine yakıştıramadım.

Gavat karısını pazarlayan kimse demek yahu. İkiside gavat değil birisi pezevenk, diğeri hadım; harem ağası kılıklı bir adam. Senin gibi detaycı, rafine zevkleri olan birine yakıştıramadım.
Ihmm muhakkak haklısınız Mehmet beyciğim ancak dizinin insanda bıraktığı intiba doğrultusunda spesifik bir kategorize işlemine tabi tutmayı uygun bulmadığımdan mütevellit, genelgeçer bir sıfat tercihinde bulunmak istedim. Ayrıca Baelish'in bu kategoriye fırsatını bulsa kolaylıkla dahil olacak tıynette bir kişilik olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu ummaktayım.

Ihmm muhakkak haklısınız Mehmet beyciğim ancak dizinin insanda bıraktığı intiba doğrultusunda spesifik bir kategorize işlemine tabi tutmayı uygun bulmadığımdan mütevellit, genelgeçer bir sıfat tercihinde bulunmak istedim. Ayrıca Baelish'in bu kategoriye fırsatını bulsa kolaylıkla dahil olacak tıynette bir kişilik olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu ummaktayım.

Hiç şüphesiz.

Olm nekadar guzel kelimeler bulup yorumlarinizda kullaniyorsunuz yav. Harbi ozeniyorum.
Ben 6 aydir bilakis kelimesini kullanacak an kolluyorum.

aramizda pezevengi destekleyenler ve cuksuz olmak isteyenler var anladigim kadariynan

keşke birileri sam'e tercih döneminde oldtown b*k gibi okul deseydi. açıktan yaz, castle black'ten okursun arada gider winterfell'de sınavlarına girersin deseydi. boşa masraf etme deseydi. yazık etti kendine çocuk, yanlış tercih hayat karartı yine..

Bu konudaki zihinsel oyunlara vs hayranım forumda me yaratıcı beyinler varmış da kıymetini bilmiyormuşuz.

Futbol futbol diye tekdüze malca işleyen süreçler yerine böyle yorumlar görmek daha iyi.

Konuyu bir kaç gün kilitlemek herkese iyi gelecek sanırım. :D

Motivasyonumu ciddi biçimde kaybettim, belki diziye ara bile verebilirim.

theon'un euron amcasını gördükten sonra bi'daha reek olanın ağzına tükürsünler diyerek denize atladığı sahne muazzamdı.eeehh ikinci ramsey vakasını bünye kaldırmazdı artık..

Konuyu bir kaç gün kilitlemek herkese iyi gelecek sanırım. :D

Motivasyonumu ciddi biçimde kaybettim, belki diziye ara bile verebilirim.
Neden böyle bir buhran içindesin acaba ağabey? Büyük bir spoiler mağduriyeti mi yoksa lezzetli mi gelmedi yeni bölümler yoksa yakında bitecek olmasının getirdiği psikolojik etmenler mi?

Reisi de rahmetle anıyoruz
4ab54f1c8de22422bde641bc791f3fdc.jpg

Bence en iyi sezon bu sezon olucak. Şu savaş çıksın artık white walkerları yakından tanımak istiyoruz.

Neden böyle bir buhran içindesin acaba ağabey? Büyük bir spoiler mağduriyeti mi yoksa lezzetli mi gelmedi yeni bölümler yoksa yakında bitecek olmasının getirdiği psikolojik etmenler mi?

Yok be oğlum ne spoilerı yav sızan senaryoyu okumuştum zaten. Ayrıca sürprizleri sevmem, mesela astrolojiye inanmamama rağmen çok methedilen astrologların 2017 Türkiye yorumlarını falan okudum hep.

Cevap Keramettin'in mesajında gizli, biraz dikkatli baksan görürsün aslında.

Geri
Üst Alt