fcb0559b56b082d3_giphy.gif

cersienin aslında çok güzel bir kadın olduğu gerçeği.. ?
Gamze Özçelik için de güzel demiş oluyoruz bu durumda

bölümler mi sızmış yav millet bişeyler konusuyor ama heyecanlarından dolayı anlaşılmıyor

4. bölüm altyazısı arıyo haldur huldur millet yav.
4. bölüm sızmış galiba lakin düşük kalitede sızmış o yüzden pek bir önemi yok gibi. Ha son 4 bölüm hd kalitesinde sızar ve eşek herif aynı gün altyazıları döşer eyw. der biramı çerezimi alır izlerim :D

4. bölüm sızmış galiba lakin düşük kalitede sızmış o yüzden pek bir önemi yok gibi. Ha son 4 bölüm hd kalitesinde sızar ve eşek herif aynı gün altyazıları döşer eyw. der biramı çerezimi alır izlerim :D

Deneme amaçlı layk attım üstünüze alınmayın Erman bey. İyi forumlar.

GSCimbom mobil app

5. bölümde düşmüş.

Deneme amaçlı layk attım üstünüze alınmayın Erman bey. İyi forumlar.

GSCimbom mobil app

Bende avatar tercihinizi beğendiğim için size like bıraktım arkadaşlar.

Arada kaynamasın ve ejderha sevdalısı olduğu için Osman kardeşime de like bıraktım.

Bende avatar tercihinizi beğendiğim için size like bıraktım arkadaşlar.

Arada kaynamasın ve ejderha sevdalısı olduğu için Osman kardeşime de like bıraktım.

Ben de mesajımı laykladığın için karşılıksız bırakmadım renkdaş laykladım.

GSCimbom mobil app

Ben altyazısız izliyorum ingilizcem çok iyi, hatta Türkçemden daha iyi.

İyi forumlar.

Erman Beyi konudan atarsak herkes mutlu olacak gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız 5. bölümde sızmış sanırım... Tüm sezon sızacak gibi, had inşallah.

Geri
Üst Alt