bu artisliği gecen sefer sızdığında da yapmıstı :asd:
Geçen sezon ilk 4 bölüm sızmıştı galiba öyle hatırlıyorum :D Ben o sızanlar da böyle bir şey yaptığını görmemiştim "The Door" yani 5. bölüm ve son iki bölümde yapmıştı ki haklıydı efsane bölümlerdi :D Beklentim iyice arttı Allah kahretmesin bari akşama doğru 720p kalitede falan sızsa da keyfimiz yerine gelse.

Geçen sezon ilk 4 bölüm sızmıştı galiba öyle hatırlıyorum :D Ben o sızanlar da böyle bir şey yaptığını görmemiştim "The Door" yani 5. bölüm ve son iki bölümde yapmıştı ki haklıydı efsane bölümlerdi :D Beklentim iyice arttı Allah kahretmesin bari akşama doğru 720p kalitede falan sızsa da keyfimiz yerine gelse.

720p mi ? Ben 4K izliyorum.

İyi forumlar.

720p mi ? Ben 4K izliyorum.

İyi forumlar.
Anladık kardeşim Beyaz Türksün ya anladık devamlı yüzümüze vurup durma bu nedir arkadaş? :D Ben de beyazım diyeceğim lakin fena yandık güneşte sıkıntı var. Bir görsen var ya sağ bacak Emmanuel Eboue sol bacak Stephan Appiah hiimıına :D

Deli gibi merak ediyorum ama 360p zevki çıkmaz. Bu arada sızan bölümle ilgili bilgiyi SPOILER ile vermeyenin sapı düşsün :D

başa dönüp dublajlı tekrar mı izlesem acaba , çilek ve ahududu da canım çekmiyor değil.. hmmm

480p altyazılı varsa izlerim. akşama araştırayım. ben dayanamıyorum beklemeye:dance:

Bunlar da bilerek mi sızdırıyor ne yapıyor bölümüne bilmem kaç milyon dolar harcadıkları şeyi internet cafeden mi upload etmeye çalışıyorlar da sızıyor. Bu kadar salak olamazlar.

Şimdi izlemeyi bitirdim. eşekherifin dediği kadar var dizi 35 den sonra koptu nefes aldırmadı.

Geri
Üst Alt