hemen bulun izleyin , bu zevkten mahrum kalmayın..

önceki sayfalarda bazı arkadaşlar ilk 3 bölümün beklenildiği gibi olmadığına dair serzenişleri vardı, 4.bölüm onlara cevap niteliğinde oldu.

son yılların en iyi bölümlerinden biri, daha da güzel olanı sezon daha yeni başlıyor.

mağara sahnesi ve sonrası olanlar arasında boşluk var.

savaş sahnesi ejderha kalisi tatlılığı derken arya başkanı unuttuk.
muhteşem bi insan evladı.

birde şu var nedin bu durumlara düştüğünü hiç hatırlamıyordum ben

YouTube

Son düzenleme:
savaş sahnesi ejderha kalisi tatlılığı derken arya başkanı unuttuk.
muhteşem bi insan evladı.

birde şu var nedin bu durumlara düştüğünü hiç hatırlamıyordum ben

YouTube

Ne övmüs be Bran´i, kimmis Lord Baelish´in yaninda. Velevki o cheat özelliklerinden dolayi, artik Chaosun lordundan, daha fazla bilgiye sahip, ama Bran aceba kendini teleport etmeyi de bilimiyor mu, he ? 10 yil sürdü eve dönebilmesi. Lord Baelish bugün kuzeyde gece Sansa´yi becerirken , yarin sabah bir dothraki cadirindan cikip, sosyal hizmet evlerine exotic yeni hatunlar kazandirabilecek güce sahip.

dedik size sarı kız ortalığı yakıp yıkacak diye.ejderha camı madeninin olduğu yerdeki resimleri jon kendi çizdi herhalde dany'i inandırmak için!!

dedik size sarı kız ortalığı yakıp yıkacak diye.ejderha camı madeninin olduğu yerdeki resimleri jon kendi çizdi herhalde dany'i inandırmak için!!

Jon

OA4ZTav8OJqXj3h1MV85RIv82bYuYfdn2ONC4kxQ_Ns__lnlL6JeGnmm22TONAuQgEE=w1200-h630-p-k-no-nu

Tekrar izleyip yorum atacağım.Spoiler nasıl kullanılır bilmediğimden pazartesiye kadar buralarda gezinmeyin.Saygılar..

ejderya ölmez inş

7. sezon 5. bölüm sızdırılmış mı ? 4 ü izledikten sonra bekleyemeyeceğim eğer varsa ? :D

jhon khalesiyi götürmüş,ekşide foto var

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt