- 3 Temmuz 2012
- 139.544
- 87.976
- 5.338
ulan bırı yazmıs ejderha ölür diye niye korkuyonuz khaleesi zaten yumurtluyor ejderhaları dıye :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu dizi beni hiç sarmadı arkadaş ya. İlk 4-5 bölümüne baktım, ciddi anlamda sıkıcı geldi.
Zaten genel anlamda Breaking Bad, Narcos, True Detective, Fargo stili dizileri seviyorum. Game of Thrones çok farklı geldi bana.

İlk sezonu bitirebilseydin sarardı. Bende aynı kanıdaydım. İlk 7 bölümü 5 ayda falan izledim. Sonra ki kalan 5 sezonu 2 günde bitirdim![]()
Tövbe est.Bütçesi düşük bence.
Tövbe est.
Spoiler yemem diyorsan bekle kardeşim lakin ben öyle bir risk alamam kimse kusura bakmasın. Açıkçası tavsiye etmiyorum. Cümleyi geçtim bir yerde denk geleceğin tek bir kelime ile dahi spoiler yiyebilirsin ve bir anda bölümleri biriktirmiş olmanın hiçbir anlamı kalmayabilir kardeşimBu sefer kararlıyım izlemeyeceğim sezon bitene kadar. Haftada 1 bölüm cidden kesmiyor, başlamasıyla bitmesi bir oluyor bir şey anlamıyorum. Şunun şurasında kaldı 2 hafta 3 bölüm arka arkaya izleyeceğim. Bu arada son bölüm 90 dakika diyorlar doğru mu ?