Bu sefer kararlıyım izlemeyeceğim sezon bitene kadar. Haftada 1 bölüm cidden kesmiyor, başlamasıyla bitmesi bir oluyor bir şey anlamıyorum. Şunun şurasında kaldı 2 hafta 3 bölüm arka arkaya izleyeceğim. Bu arada son bölüm 90 dakika diyorlar doğru mu ?
Son bölüm 81 dakika...6. ise 70 dakika olması lazım....

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Dizi o kadar hızlandırılmış ki, ilk 5 sezonda hikayenin yüzde 20si işlendiyse şu son iki sezonda yüzde 70 80i işleniyor.

Hisardaki muhabbetten anladığım Jon,piç değil baya meşru olarak Targaryenmiş.
baelish yine sinsiliğini yaptı.seviyorum bu herifi sıfır aksiyonla çıkarı doğrultusunda hamlesini çakıyor.Arya ile sansayı karşı karşıya getirecek.

Ben Arya'nın, Baelish'in fake ini yemeyip bloğu koyacağını düşünüyorum.

YouTube

duvarin diger tarafinda birini öldürüp tekrar dirilmesini bekleyip goturseler olmazmiydi acaba koca ordunun icinden yakalamak yerine

Arya mektubu alip, odadan cikarken, arkadan yüce Lordumun o sinsi bakislarini görmek, zevke getirdi. Sen kimsin, kimin ile fink atiyorsun arya, kendine GEL !!!

su dizide konusma sahneleri bile müthis, hic bir sey olmayan sahneler bile gerilimli
son bölümde dombiligin kütüphane sahnesi bile gerilimliydi yani o derece :d

7. sezon 6. bölümüde sızmıs olan dizi spoiler yememek ıcın uzak durunuz

Dusmus mu cidden gelecek bölüm

Bu görüntü kalitesiyle izleyeceğime 1 ay beklemeye razıyım..

Bu ne la cine5 ten yayın mı izliyoruz

Az önce indirdim bölümü 1080 p ye yakın bir görüntü kalitesi var. Bu görüntü kalitesiyle izlenmez diyenlere aldırış etmeyin gayet iyi.

Görüntü için bir örnek. Ses de gayet iyi. Tek problem şuan altyazı. Akşam saatlerinde çıkacakmış oda. Mecbur bekleyecez. :)

y3Ov4n.jpg

Geri
Üst Alt