hocam dizi bu sezon hızlı ilerliyor bildiğimiz gibi. Sanırım orda 1 gece falan kaldılar. Çünkü bunlar kayalığa doğru giderken ölüler buz tabakasını kırıp içine düştüler,
buz tekrardan dondu. sanırım zamanı bu şekilde düşünmemizi istediler

Hızlı ilerliyor da biraz gerçekci kalması lazım renktaş. Bazen o kadar hızlı ilerliyor ki böyle önemli detayları pek önemsemiyorlar gibi

Kaldı ki o soğukta o kadar uzun orada kalmaları inandırıcı değil, hayatında ilk defa oraya giden gendrynin gitmesi gereken yeri geri bulması da o kadar inandırıcı değil

Dizinin kalitesini yükseltmiyor.

koca oğlanlardan biri gitti.
yastayız

edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
5-6yı izledim şimdi. tek diyeceğim

yak sigarayı yakk yakkk

spoiler kullansana bizde izledik. medeniyetsiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler kullanın arkadaşlar izlemeyenler var. Ciddi sinir bozucu yapılan şey.
Tekrarında konudan atilirsiniz

GSCimbom Mobile App

spoiler kullansana bizde izledik. medeniyetsiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spoilerlık ne yazdım ki?

yalnız night king olanları planlamış gibiydi.jon ve tayfasını sıkıştırmışken öldürmedi dany ve ejderhaların gelmesini bekledi.başından beri amacı ejderhalardan birini ele geçirmekti dany sayesinde amacına ulaştı.

Bu Jon'da cenabet midir nedir neye elini atsa kurutuyor, dany de ölür büyük ihtimalle son sezonda ben böyle uğursuz bir adam görmedim. 7 sezondur arzı endam eyleyen 3 ejderha jon ile tanıştıktan sonra ikiye indi. :D

Geri
Üst Alt