- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Abi 6. bölümdeki saçmalıklara ne diyorsun Erman abiyi delirtelim bir![]()
Kardeşim ben hep diyorum da anlamıyor adam, bir kere bütçesi düşük dizinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya emmoğlu Recep merak ettim de ;
Bu senin galactica larda BORG var mı BORG...ley:
Yoksa boşuna peşinden koşmak için acele etmeyim..![]()
![]()
bran stark ve night king arasında bir şeyler olacak gibi bakalım.
adını biliyorum sadece ama izlemedim..Fargo yu da izlemedin galiba. Yoksa izleyipde listeye almaya gerek mi duymadın.:confused:
eğer gerek duymadıysan dostum, gerçekten dizi anlayışımızda büyük farklılıklar var..
Fringe den konusu geçtiği için bahsetmedim..![]()
prison break iyidir ya. Breaking bad'e ben pek alışamadım.. the walking dead falan var onlarda fena değil...Cöb demeyimde spartacus got üst düzey breaking bad prison tarzı cöb geliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
prison break iyidir ya. Breaking bad'e ben pek alışamadım.. the walking dead falan var onlarda fena değil...
prison break'e pek ısınmadiysan 3-5 bölüm izle sonra sarar zaten buyuk ihtimal. T-Bag kardeşimizin olduğu o diziyi her türlü beğenirsin yani..
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Ya arkadaş b.k atacak başka dizi bulamadınız mı?Kardeşim ben hep diyorum da anlamıyor adam, bir kere bütçesi düşük dizinin![]()
haydaa...hepsini izledım rtaş
Hic bitmesin diyebilecegin 1 diziBattlestar galactica bağımlılık yapan tarzda bir dizi mi ? Yani başlayınca arka arkaya mı izlettiriyor kendini ?
Arkadaki uzun mızraklı yabani neye vuruyor, neyle dövüşüyor bunu açıkla bana.Ya arkadaş b.k atacak başka dizi bulamadınız mı?6. bölüm muazzamdı çok beğendim.
adını biliyorum sadece ama izlemedim..
saydıklarımdan iyi olduğunu mu düşünüyorsun
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
anladım usta boş bir zamanda bakayım. Dizi önerilerinde çok gördüm ama ismini dizinin.Saydıklarının çoğunun konusunun ilgimin dışında kaldığındankıyaslamak yanlış olabilir.
Ama fargo 2 sezon;
her sezon 10 bölümlük ayrı bir hikaye ve gerçek hayat hikayesi.
Woovvv dedirtecek senaryo ve sahneler bulabilirsin..
Dublajı varmı dersen ben rastlamadım. Bulursan Arşivimi yenilerim..
![]()
battlestar galatica muazzam dizi