haydaa...
3-5 dizi yazsana sağlam izlediğin vardır bayağı. Galactica sanırım uzayda geçiyor ben pek sevmiyorum öyle, varsa başka türler bir bakayim rdas

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
izlediklerıme gore
10 uzerınden sıralayalım
10- Battlestar galactica, the sopranos, the wire, dexter
9- Got, spartacus, homeland, black mirror, fringe, narcos
8- bansche, ray donovan, suits, bates motel, the blacklist, the strain, person of interest, hannibal ,House of cards , blue mountain state, the night of, white collar
7- billions, the walking dead, breaking bad, prison break, power, kingdom, lucifer ,grimm, penny dreadful, helix
6- supernatural,the 100,flash, daredevil, forever, da vince's demons, ozark, merlin, under the dome, salem, colony

Bu akgezenler zinciri nerden bulmus

haydaa...
3-5 dizi yazsana sağlam izlediğin vardır bayağı. Galactica sanırım uzayda geçiyor ben pek sevmiyorum öyle, varsa başka türler bir bakayim rdas

Uzay filmlerine ısınmak istiyorsan, Şu sıralama başarılı olabilir.

Star Trek Next Generation (****-)
Star Trek Voyager (*****)
Star Trek Enterprise (****-)

Galactica izlemediğim ( Henüz ) için nereye koyacağımı bilemedim..

Uzay filmlerine ısınmak istiyorsan, Şu sıralama başarılı olabilir.

Star Trek Next Generation (****-)
Star Trek Voyager (*****)
Star Trek Enterprise (****-)

Galactica izlemediğim ( Henüz ) için nereye koyacağımı bilemedim..
rdas dünya daha fazla cezbedici geliyor bana :D

bilim kurgu dizisinde mantık aranmasını dogru bulmuyorum ecderha var akgezen var mantık aransa bunda aranmalı

Bu Reek'i de hiç skleyen yok adam ablasını kurtarmak için yardım istemeye gelmişti Dany'i göremedi bile
Benjen Stark'ın son dakika kurtarışları da sıkmıştı ölümü iyi oldu Jon oradan 3.ejderha sayesinde kurtulsa daha iyi olurdu.
Ww'lerde devler vardı sezon başlangıcında bir daha göremedik onlar da bu bölümde yer almalıydı
Tormund&Hound ikilisi de muazzam bir uyum yakaladı ??????

Bu Reek'i de hiç skleyen yok adam ablasını kurtarmak için yardım istemeye gelmişti Dany'i göremedi bile
Benjen Stark'ın son dakika kurtarışları da sıkmıştı ölümü iyi oldu Jon oradan 3.ejderha sayesinde kurtulsa daha iyi olurdu.
Ww'lerde devler vardı sezon başlangıcında bir daha göremedik onlar da bu bölümde yer almalıydı
Tormund&Hound ikilisi de muazzam bir uyum yakaladı ������

Benjen reis yine ölmemiştir

bilim kurgu dizisinde mantık aranmasını dogru bulmuyorum ecderha var akgezen var mantık aransa bunda aranmalı

Doğru diyor arkadaş...

Mesela hiçkimse bilim-kurgu olmadığı halde Achilles in 100+ mt den fırlattığı mızrakla, 120 kiloluk adamı attan uçurmasını sorgulamadı bugüne kadar.:D

Son düzenleme:
o son sahne yok artik dedirtti, dengeler iyice bozuldu, night king ortaligi dikip atacak bu belli oldu, ejderhaya acayip üzüldüm yalniz

Günde 4 saat uyku, dört bir yanı hain dolu, hakkını ödeyemeyiz reis Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz reis

baelish-1-615x328.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kan alacak o herifin serce parmagindan arya basgan biraz daha sabir

Gercek kral, adam gibi adam Stannis reyiz ne zaman gelecek yaw.

Bu videoyu izledikten sonra bir daha Buz kralının yüzüne bakamayacaksınız :D Spoiler içeren birşey değil rahat olun.

Twitter

Geri
Üst Alt