cercesi sen bir ....'sin.Okuduğum senaryo doğruymuş bu gidişle cercei'nin ölümü jaime'den olur ,cercei yaptığıyla nefretleri iyice kazandı ama yeni sezon ölüm vakti geld.

Duvarın bu kadar kolay yok olması üzdü.

Yalnız seks içerikli sahne çok hoşuma gitti , khalesi'yi özlemişim

Yalnız bu Jaime ensest şerefsizliği dışında çok asil bi adam.

Son düzenleme:
İyi bir dönüşüm geçirdi ama ilk sezonda yaptıkları unutulmasın
Zaten ağabey , söz konusu lannister'lar olunca Jaime'de insanlık yapınca güzelleme yapıyorum adama ister istemez.
Ha yalan dolan pislik siyasetin olmazsa olmazı Jon Snow-Aegon Targaryen'da bunlar yok , ama biri için savaşacak olsam onun yanında ölmek isterdim.

Sizin kıt beyinli sarı kafayı her fırsatta tokat manyağı yapıyor. Kıt beyinli sarı kafanın ejderyaları olmasa su anda kerhananın birinde 10 cente iş görüyordu. Ejderyaları var diye millet peşine takılıyor. Ama Sersey sultan tamamen stratejik dehası ve üstün yönetim kabiliyetleriyle yedi krallığı tüm ihanetlere, hayinlere, şerefsizlere rağmen tek başına ayakta tutuyor. Azıcık saygı duyun.

Tabii babasının yanında zenginlik içinde büyüyen kralla evlendirilen biri için bunları elde etmek zor olmasa gerek. Biraz etrafına baksa bunları başarır. Kız doğduğundan beri katillerinden kaçıyor. Saçma sapan bir kıyas yani. Sarı kafa istese çoktan seninkinin kafasını sallandırıyordu kaleden.

Yeni başladım bende buna genelde dizilerde geçen erotik konulara takılmam hatta hoşumada gider;) Ancak bu dizide bazı bölümlerde gereksiz çıplaklık ve erotik sahneler var.Umarım ilk sezon için böyledir.

Yeni başladım bende buna genelde dizilerde geçen erotik konulara takılmam hatta hoşumada gider;) Ancak bu dizide bazı bölümlerde gereksiz çıplaklık ve erotik sahneler var.Umarım ilk sezon için böyledir.
Onları görmezden gelmek lazım biraz da bir daha zor gelir bu tarz bir yapım

Jaime Brienne'le beraber olduktan beri değişim yaşadi

Dany'e saldirdigi sahne sezonun en iyi sahnesiydi bana göre

Tabii babasının yanında zenginlik içinde büyüyen kralla evlendirilen biri için bunları elde etmek zor olmasa gerek. Biraz etrafına baksa bunları başarır. Kız doğduğundan beri katillerinden kaçıyor. Saçma sapan bir kıyas yani. Sarı kafa istese çoktan seninkinin kafasını sallandırıyordu kaleden.
Khaleesiiiiiiii

İnş 2019 sarkmaz nasıl beklicez bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bölüm çok güzeldi.cersei ve euron greyjoy'un dolap çevirdiklerini tahmin etmiştim.euron cersei'yi öpmeden!!! öyle kaçıp gider mi?jaime adamlığa doğru evriliyor.cersei karısını büyük bir ihtimal o öldürecek.bran hayvanları ve insanları kontrol edebiliyor acaba 8. sezonda ejderhaları ve white walkerları da kontrol edebilecek mi acaba?arya sinsiliğin kitabını yazmış lord baelish'i fena doğradı.birde koca buzdan duvar nasıl yıkıldı öyle?viserion'un ağzından çıkan buz değil miydi?tahta büyük ihtimal jon çıkacak onun varisi de dany'den doğacak çocukları olacak herhalde!bakalım 15 ay nasıl geçecek?

Muazzam bir bölümdü harika bir final oldu. Ben bu bölüm daha çok Brann ve The Wall sahneleri görürüz diye tahmin ediyordum lakin büyük bölümü King's Landing toplantısına ayrılmış ki o sahneler de bence muhteşem sahnelerdi. Little Finger konusunda muazzam bir ters köşe yaptılar helal olsun. Brann ve Sam'in sahneleri de son derece kilit sahnelerdi. Jon Snow'un Rheager & Lyanna'nın çocuğu olduğunu ve piç olmadığını anlamıştık da ben gerçek ismini merak ediyordum onu öğrenmiş olduk.

Desssturrrr!!! Aegon Targaryen Han Hazretleri!! :D

Şaka maka muazzam oldu. Jon reyiz en sonunda ejderhaları ile Westeros'u fetheden Aegon The Conquorer'ın adını aldı. Muazzam bir olay bu. Aslında tahmin etmesi kolay gibi görünüyor lakin hiç tahmin etmemiştim. Hiç aklıma gelmedi helal olsun.

Gece kralının buz ejderhansı ile duvarı yıkma sahnesi de muazzamdı. Tek kelimeyle muazzam bir final oldu lakin şimdi gelde 1 sene bekle :D Hatta bir sene de değil belki 2 seneye yakın bekleyeceğiz. 2019'dan falan bahsediyorlar lakin umarım o kadar sarkmaz. Kış çekimleri yoğun olacağı için kış mevsimini komple kullanırlar yani Nisan'da falan o çekimler bitmez. Yine en iyi ihtimalle Temmuz 2018'de yeni sezonu izleriz diye tahmin ediyorum. Daha fazla gecikmesin de ben başka bir şey istemiyorum.

Yaşanan olaylar pek şaşırtmadı üç aşağı beş yukarı beklenen şeyler gerçekleşti.Sadece rhegar ve lyanna sahnesini beğendim. Bu bölüm güzel diyaloglar vardı onlar çok hoşuma gitti. nights king hepsini dize getirip layık olduğu tahta oturacak inş.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

mi20120910180126.jpg

Elbette bu ülkede, yigit adamin cenazesini kaldiracak delikanlilar vardir.

Gülüm seni koparmışlar hoyrat ele fırlatmışlar
Adına türkü yakmışlar; hesabım var
Gülüm seni koparmışlar hoyrat ele fırlatmışlar
Adına türkü yakmışlar; hesabım var

300

Gece çöker halim yaman resmin gözyaşımda duman
Günler gelir geçer zaman; hesabım var
Gülüm dünya yine güzel hayat yaşamaya değer
Ölmez sağ kalırsam eğer hesabım var
Gülüm yine dünya güzel hayat yaşamaya değer
Ölmez sağ kalırsam eğer hesabım var
Var, hesabım var

islamda-cenaze-adabi-h1459875514-35df82.jpg

YouTube

Son düzenleme:
Bu duvarın yıkılacağı mı vardı yoksa şimdi bunlar ejdarhayı oraya götürerek kendi elleri ile sonlarını mı hazırladı?

Bu duvarın yıkılacağı mı vardı yoksa şimdi bunlar ejdarhayı oraya götürerek kendi elleri ile sonlarını mı hazırladı?

Night King'in, Bran gibi öngörüsü var deniyor Bran geçmişe gidip Nk'ya temas ettiğinde geçmiş olabilir veya en başından itibaren bu özelliğe sahip olmuş olabilir.
NK 7 sezon boyunca insan topladı çünkü o günün geleceğini biliyordu

Geri
Üst Alt