- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
aman yarabbi![]()
Beğeneceğin bir bölüm olduğunu söylemiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman yarabbi![]()
Beğeneceğin bir bölüm olduğunu söylemiştim.![]()
yalnız yediğimiz tüm spoilerların gerçekleştiği bi bölüm oldu. baksana tümünü çükrü'den okumuşuz zaten. bi tek malum yargılama sahnesinde şaşırttı. eski bölümlerdeki tadı aldım o sahnede.
6 ay öncesinden senaryonun ana hatları sızdı, dizi başladıktan hemen sonra da detaylı senaryo sızdı... Böyle olunca spoiler yememek çok zor, seneye böyle olmaz inşallah.
pffffSersey sultanımızın damga vurduğu bir bölüm daha. Beğendim.
su an itibari ile aramizda ki bütün diplomatik iliskileri sonlandiriyorum.CERSİEnin askerleriyiz
su an itibari ile aramizda ki bütün diplomatik iliskileri sonlandiriyorum.
Asaleti yeterSizin kıt beyinli sarı kafayı her fırsatta tokat manyağı yapıyor. Kıt beyinli sarı kafanın ejderyaları olmasa su anda kerhananın birinde 10 cente iş görüyordu. Ejderyaları var diye millet peşine takılıyor. Ama Sersey sultan tamamen stratejik dehası ve üstün yönetim kabiliyetleriyle yedi krallığı tüm ihanetlere, hayinlere, şerefsizlere rağmen tek başına ayakta tutuyor. Azıcık saygı duyun.
sari kafa ecderhayı akgezene kaptirip savasin kaybedilmesine sebep olacak hala ordu toplama pesinde
Sizin kıt beyinli sarı kafayı her fırsatta tokat manyağı yapıyor. Kıt beyinli sarı kafanın ejderyaları olmasa su anda kerhananın birinde 10 cente iş görüyordu. Ejderyaları var diye millet peşine takılıyor. Ama Sersey sultan tamamen stratejik dehası ve üstün yönetim kabiliyetleriyle yedi krallığı tüm ihanetlere, hayinlere, şerefsizlere rağmen tek başına ayakta tutuyor. Azıcık saygı duyun.