yalnız yediğimiz tüm spoilerların gerçekleştiği bi bölüm oldu. baksana tümünü çükrü'den okumuşuz zaten. bi tek malum yargılama sahnesinde şaşırttı. eski bölümlerdeki tadı aldım o sahnede.

6 ay öncesinden senaryonun ana hatları sızdı, dizi başladıktan hemen sonra da detaylı senaryo sızdı... Böyle olunca spoiler yememek çok zor, seneye böyle olmaz inşallah.

6 ay öncesinden senaryonun ana hatları sızdı, dizi başladıktan hemen sonra da detaylı senaryo sızdı... Böyle olunca spoiler yememek çok zor, seneye böyle olmaz inşallah.

çok zor be abi hadi senaryoyu bi nebze anlarım da bölümü hackletti salaklar :D
ben senaryo hk. hiçbişe okumadım ama sağdan soldan okuyanlardan muhakkak payımı almışımdır :D

Aegon Targeryan yeni liderimiz artık :asd22:. O değilde reyiz ejdeyayla fena akacak gibi duruyor duvarı param parça etti.

Sersey sultanımızın damga vurduğu bir bölüm daha. Beğendim.

Sizin kıt beyinli sarı kafayı her fırsatta tokat manyağı yapıyor. Kıt beyinli sarı kafanın ejderyaları olmasa su anda kerhananın birinde 10 cente iş görüyordu. Ejderyaları var diye millet peşine takılıyor. Ama Sersey sultan tamamen stratejik dehası ve üstün yönetim kabiliyetleriyle yedi krallığı tüm ihanetlere, hayinlere, şerefsizlere rağmen tek başına ayakta tutuyor. Azıcık saygı duyun.

Sizin kıt beyinli sarı kafayı her fırsatta tokat manyağı yapıyor. Kıt beyinli sarı kafanın ejderyaları olmasa su anda kerhananın birinde 10 cente iş görüyordu. Ejderyaları var diye millet peşine takılıyor. Ama Sersey sultan tamamen stratejik dehası ve üstün yönetim kabiliyetleriyle yedi krallığı tüm ihanetlere, hayinlere, şerefsizlere rağmen tek başına ayakta tutuyor. Azıcık saygı duyun.
Asaleti yeter

sari kafa ecderhayı akgezene kaptirip savasin kaybedilmesine sebep olacak hala ordu toplama pesinde

ikinizide evinizden aldirirm

Çok iyiydi
Tormund kurtulabilir mi o cendereden?

Sızdığı iddia edilen 8. bölüm senaryosu da böylece cortlamış oldu.

8. sezon 1. bölümün senaryosunu (sahte) yazan eleman daha önce sızmış olan 7. sezon 7. bölüm senaryosunu okuyup bunun üzerine inşa etmiş, yalnız WW'lerin castle black'e saldırdığını tahmin etmiş burada da yanılmış, NK eastwatch'a saldırıyor zira castle black'e değil. Sonrada apar topar castle black'i eastwatch diye düzeltmiş. Yemeyin yani gerçek falan değil.

Geri
Üst Alt