- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
1 gün kaldı zaten düşmesin daha iyi bu saatten sonraDaha düşmedi mi
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 gün kaldı zaten düşmesin daha iyi bu saatten sonraDaha düşmedi mi
GSCimbom Mobile App
Seni Sultanımız Khalisinin saflarına davet ediyorum.Akgezenlere katılmış bulunuyorum ?
![]()
Seni Sultanımız Khalisinin saflarına davet ediyorum.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o zaman valar morghulis dostumBugün ejderhasını kaptıran yarın nelerini kaptırır ben almayayım
Bölümde bir şey olacağı yok boşuna beklentiye girmeyin. Bir meydanda toplanıp once atar gider yapacaklar sonra akdayilara karsi birlik olacaklar. Bi de con, ejderya anayı pompalayacak.
son kısım çok klas olmuş.Sezon finaline dair ağır spoiler.
Birlik olmayacaklar diye biliyorum, cersei tamam tamam he he deyip sonra ordusunu göndermeyecek kuzeye, ama jaime cersei'den tiksinip kuzeye doğru yola çıkacak tam bu sahnede yani jaime atın üstünden arkasını dönüp kings landing'e bakarken kar yağmaya başlayacak.
Öyle bir sahneyi izlemem diyorsun yaniBu dizi industrisi milleti de bozdu, herkes jonun halasi olan khalessi´yi pompalamasini bekliyor.
Ula Adem şakaya bile açıklayıcı cevap veriyorsun.Sen hoslanirmisin ? Wallahi Jaime karakterini aslinda begenmeme ragmen, malum durumdan dolayi asiri bir sogma var. Isinamiyorum herife.
Acikca söylemek gerekirse, Türk toplumun ensest konusunda sözde bukadar karsi durmasi da ilginc geliyor... Kardes kardese is pisirse skandal olur, ama cogunluk olarak kardesler cocuklarini evlendiriyor, ve yadirganmiyor bile... Benim acimdan pek bir farki yok...