Nasıl nereden tahtın varisi oluyor yav, adam rhaegar targaryen'in oğlu.Tamer sen Got evrenini pek bilmiyorsun sanırım, baştan bir daha izle diziyi. Ben bazen bir şey yazarken sadece dizi de olanları değil kitapları da katıyorum işin içine anlamıyorsun dediklerimi.

Şu kadar yazayım;

Jon'un ve Dany'nin uzak atası Aegon westeros'u fethetti, krallık'ı kuran targaryenler yani. Robert Baratheon isyan etti ve savaşı kazandı, ve neticesinde tahta oturdu. Bir nevi baratheon hanesi ve onu destekleyenler tahtı çaldı. Tabi çok fazla detay var bu kadar basit değil dediğim gibi sen baştan bir izle veya oku.

Ayrıca çılgın kral döneminde ejderha falan yok yav o nereden çıktı.

Normalde Jon tahtın tek varisi (erkek çocuğun geçtiğini varsayarsak) ama bunu bilen ve hayatta olan tek kişi Bran. Onun da kuzeyde karışıklığa sebep olma ihtimali olduğu için açıklayacağından emin değilim. Ki açıklasa da kaç kişi inanıp ona göre tahtın sahibini belirler?

Son düzenleme:
Resmen bu;

RPMXPG.jpg

Arya pusuda bekliyor.
Babasının sağlığında Kralın şehrinden başlayan bir gıcıklık taşıdığını varsayıyorum.
Hiçkimse lik güveniyle biraz fazla cesur davranıyor gibi geliyo bana ama;
bealish i kuyruğundan bi yakalarsa kafasına kadar, serçe parmağına kadar ilerler gibime geliyor.

yalnız sızan son bölümde ejderha üzerindeki khalisi yi hiç bu kadar güzel görmemiştim. kıyafet makyaj saç falan muazzamdı. söylemeden edemeyeceğim

asalete bakar mısın? Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
29AryO.jpg

Ejderha&Kurt
DH2mqOgXoAI14pS.jpg

Boyle birsey mumkun mu? Bir ejdeha ile kurt ciftlesirse ortaya cikacak mutasyon, dogumla mi yoksa yumurtayla mi gerceklesecek..

Mutasyon deme nedenim genetik bozulma yada tam tersi mukemmel dna kodlamasi.

Kurt gibi uluyup, ejderha gibi alevlese
Ejderha gibi kalin deriye sahip olup, Kurt gibi koşsa
Sevisme goruntulerini verirlerse tadindan yenmez.

• Ne hasta bekler sabahı,
  • Ne taze ölüyü mezar,
  • Ne de şeytan bir günahı,
  • Seni beklediğim kadar.

Geri
Üst Alt