- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
valla o anki korku hala icimde la cok fenaydi. ilk defa böyle oldum bi dizi, filmdeO jumpscare hocam şok edici sayılmaz o![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla o anki korku hala icimde la cok fenaydi. ilk defa böyle oldum bi dizi, filmdeO jumpscare hocam şok edici sayılmaz o![]()
Nasıl nereden tahtın varisi oluyor yav, adam rhaegar targaryen'in oğlu.Tamer sen Got evrenini pek bilmiyorsun sanırım, baştan bir daha izle diziyi. Ben bazen bir şey yazarken sadece dizi de olanları değil kitapları da katıyorum işin içine anlamıyorsun dediklerimi.
Şu kadar yazayım;
Jon'un ve Dany'nin uzak atası Aegon westeros'u fethetti, krallık'ı kuran targaryenler yani. Robert Baratheon isyan etti ve savaşı kazandı, ve neticesinde tahta oturdu. Bir nevi baratheon hanesi ve onu destekleyenler tahtı çaldı. Tabi çok fazla detay var bu kadar basit değil dediğim gibi sen baştan bir izle veya oku.
Ayrıca çılgın kral döneminde ejderha falan yok yav o nereden çıktı.
Resmen bu;
![]()
ulannnn
o bizim her türlü sultanımızyalnız sızan son bölümde ejderha üzerindeki khalisi yi hiç bu kadar güzel görmemiştim. kıyafet makyaj saç falan muazzamdı. söylemeden edemeyeceğim
Onun için bir lekesiz olabilirimasalete bakar mısın? Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
![]()
![]()
Ejderha&Kurt
![]()
Boyle birsey mumkun mu? Bir ejdeha ile kurt ciftlesirse ortaya cikacak mutasyon, dogumla mi yoksa yumurtayla mi gerceklesecek..
asalete bakar mısın? Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
![]()
![]()