İlhan Dokur
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2017
- 201
- 0
- 316
Su pipisiz olan yav adini unuttum
Ben Missandei nin hain çıkacağını düşünüyorum bakalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su pipisiz olan yav adini unuttum

Nerdesin be Koca Reis? Koskoca yedi krallık eteklilerin, çüksüzlerin, ensestlerin elinde oyuncak oldu. Ahhh ah.
![]()
sünnet farzdır kız vermiyorlar yoksaNerdesin be Koca Reis? Koskoca yedi krallık eteklilerin, çüksüzlerin, ensestlerin elinde oyuncak oldu. Ahhh ah.
![]()
Lord Varys
![]()
Yüksek ihtimal...
Tywin Lannister ölmeden evvel Lord Varys ile, Batıdaki Khalessi tehlikesinin eninde sonunda kralın şehrine dayanacağını hesapladıklarından, Tyrion u varys le beraber Khalessi ye götürüp güvenini kazandılar. Tywin in amacı Tyrion u başa öldürmektense Khalessi ye verip, karşılığında yanına Varys e güvenmesini sağlamaktı.
( NOT : Tyrion ın kaçırılmasında başka hesaplar vardı ama Tyrion un Tywin i öldürmesi planı değiştirip, Cercie nin gazabına dönüşeceğinden, Varys cercie nin bu aşamada bu nefretle, planı idrak edememesinden korkup kaçtı ve plan aniden 2 -3 basamak birden hızlandı. )
Amaç Khalessi geldiğinde planlarından haberdar olmaktı. Tywin ölünce Varys kızı Cercie nin sakin haliyle irtibat kurarak planı yürütmeye devam ediyor ..
7s 5 nci bölümde kanal girişinde Tyrion ile buluşturulan jamie sürpriz yaşadığı halde, Cercie nin bundan haberdar olması. Jamie nin plan dışında akıntıda kaldığını gösteriyor.
Tywin in planını Cercie ve Varys bakalım nereye kadar götürebilecekler.. Ama Tyrion a bu sır fazla dayanmaz gibime geliyor.
Joffrey zamanında Kralın eli olduğunda oynadığı ispiyoncu hain bulma oyununu; Orduyu Varys e söylemeden bilinen plan dışında başka yere gönderek tekrarlayacak gibime geliyor..
Bu ŞEKİLDE GELİŞME İHTİMALİ YÜKSEK...
Teori üretmeyi acilen bırakmalısın Tamer.
Niye...
tadı mı kaçıyor emmoğlu..
Ya o işin şakası da Gendry nasıl tahta oturacak yav, ordu yok bir şey ok. Zebellah gibi rakipleri var... Baretheon hanesi bence de yeniden canlanacak bu arada.
Nerdesin be Koca Reis? Koskoca yedi krallık eteklilerin, çüksüzlerin, ensestlerin elinde oyuncak oldu. Ahhh ah.
![]()
Eğer öldüyse ve ölümünü göstermedilerse Allah belalarını versin, boş yere merak içinde bıraktılar.
7s 5b de açıkça gendry kimliğini vererek kendini oyuna soktu, Duvarı arkasındaki kuzeyin krallığında at oynatarak nam salmaya ve adını duyurmaya başlayacak.
Zaten Ned Starktan beri demir tahtın yasal varisi olduğuda yayılıp çoğunluk tarafından kabul gördüğünde ASIL ÇÜMBÜŞ BAŞLAYACAK...
Eğer öldüyse ve ölümünü göstermedilerse Allah belalarını versin, boş yere merak içinde bıraktılar.
Tamam da tahtın gerçek sahibi Jon, Jon olmazsa da Dany... Ve bunların hatırı sayılır gücü var, baratheon diye bir hane yok şu an. Cümbüşün başlaması için ordu lazım onu diyorum.