- 4 Ağustos 2009
- 90.952
- 72.300
- 5.358
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahramanlar savaş oyunlarıunda ölünce arkalarından gelenler her türlü mirasına sahip çıkarlar, buna ordularda dahildir.
Yedi krallığın iyiliğini ve adaletini isteyen herkes Gendry ye katılacaktır.. Soğan şövalyesi Sir Davos un işi ne, ayarlar meydanı ...
Tamam da tahtın gerçek sahibi Jon, Jon olmazsa da Dany... Ve bunların hatırı sayılır gücü var, baratheon diye bir hane yok şu an. Cümbüşün başlaması için ordu lazım onu diyorum.
Jon nerden tahtın varisi oluyor anlamadım ..
Taht zaten Baretheon Hanesinindi, Çılgın Targaryen kral ejderhaları ile yakıp, yıkıp tahta oturdu. Jamie sırtından vurunca Robert Baretheon Aile mirasına tekrar sahip çıktı.
Robert domuz avında öldürülünce tahtın Stannis e geçmesi gerekirken Cercie Ned Stark ı katlederek stannis den evvel Joffrey i tahta oturttu.
sonrası malum.
Anlamadığım nokta; bu gelişmelerin neresinde Jon tahtın varisi oldu..
Khalessi bile Çılgın kral ın zorla aldığının sözde varisi olarak ortalıkda dolaşıyo zaten.
Demir Bankası nın bile Stannis e destek vermesi, yasal varisliğinin Yedi krallık içinde rağbet göreceğine dayanıyordu..
Şimdi Son Baretheon olarak Gendry ye de destek vermeleri ihtimali gözardı edilecek bir ihtimal değil..
Neyse Hakan ın dediği gibi kavram karmaşası çıkmazlarla ve alternatriflerle doludur..
izlemeye devam edip görelim...
Bence güzel bir akşam kritiği oldu...![]()
.5- Arya-Sansa arasındaki gereksiz zıtlaşma ülkemizdeki aşk dizilerinde sırıtmaz. Arya'nın bu kadar anlayışsız olmaması gerekiyor.
sok edici sahnelerin olmamasina katiliyorum, su biden ekrana ziplayan ayi haricson bölümde söyle beklenmedik olaylar olsada senlensek
Bunu defalarca söyledim.
Bir sürü daha enteresan character varken 2 ergen kiz ve 1 pedonun kavgasini izliyoruz.
Millet bunu izlemek için 1 sene beklemedi
Bunu defalarca söyledim.
Bir sürü daha enteresan character varken 2 ergen kiz ve 1 pedonun kavgasini izliyoruz.
Alıntı yaparken spoiler kodunu kaldırmışsın, dikkat pls.Bunu defalarca söyledim.
Baelish de izlenir aslında.Bran'nın chaos is a ladder sözüyle selam çaktığı eski Baelish olsa.Şu an da izlediğimiz ne anlamıyorum.
Baelish de izlenir aslında.Bran'nın chaos is a ladder sözüyle selam çaktığı eski Baelish olsa.Şu an da izlediğimiz ne anlamıyorum.
Alıntı yaparken spoiler kodunu kaldırmışsın, dikkat pls.
Stannis Baratheon adamdı. Adamın hasıydı ama yaptığı hareketler yanlıştı, yaptığı düzenlemeler yanlış değil.