Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.860
- 66.898
- 5.003
bu bran ve night king arasında büyük olaylar olacak gibi hissediyorum. jon fiziki anlamda, bran metafizik açısından night king in kafayı taktığı kişiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8. Sezona ekim ayında başlayacaklar...kış sezonu başladığında...8.sezon çekimleri başlanmadı senaryo yok kitap yazılmadı , bildiğim kadarıyla .
reis kısa bi cevap versende olur bi teori okumustum fakat bölük pörçük şeyler aklımda kaldı. nk reisin asıl hedefi kendısını dönüştüren ormanın çocukları olduğu insanlarla herhangi bi meselesi olmadğını amacı az sayıda kalmıs ormanın cocuklarını yok edip onların elinde bulunan saklı bi gücü kazanmakmış.
duvarın ötesine geçmek istemelerinin asıl nedeni buymus. az sayıda kalan ormanın cocuklarını saklandıkları yerden çıkarıp yok etmek ve o gücü elde etmek.
sen kitap ve diziyle alakalı cok sey okuyorsun bakıyorsun sanırım sana göre doğruluğe ne?
bu bran ve night king arasında büyük olaylar olacak gibi hissediyorum. jon fiziki anlamda, bran metafizik açısından night king in kafayı taktığı kişiler
Bence Arya bilerek öyle yapıyor ve Littlefinger ile oyun oynuyor kendisi....Valla Winterfelldeki anlamsız kardeş kavgaları yerine şuna daha fazla önem verseler dizinin kalitesini 500% artırırlar.
Arya Sansa Pedoparmak üçlüsü çok gereksiz karakterler şuan
Bence Arya bilerek öyle yapıyor ve Littlefinger ile oyun oynuyor kendisi....
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Tipik Got işte Şükrü, belli ki büyük bir olay olacak o karakterler özelinde bu yüzden izleyiciyi yükseltiyorlar. Ha benim de ilgimi çekmiyor açıkçası bahsettiğin karakterler, ileriye sarmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü esas diğer olayları merak ediyorum.Valla Winterfelldeki anlamsız kardeş kavgaları yerine şuna daha fazla önem verseler dizinin kalitesini 500% artırırlar.
Arya Sansa Pedoparmak üçlüsü çok gereksiz karakterler şuan
Nihayet dün akşam 7s in 5 bölümünü izledim..
Aklımda kalan iki olay, daha doğrusu iki büyük hata sadece...
1 - Khalessi nin Lannister lara saldırdığında, askerlerden çok, kendi ordusunu beslemekta kullanabileceği her türlü erzak ve silahın taşındığı araba konvoyunu gereksiz yere heba etmesi...
2 - Aryanın Lady Brien ile gereksiz düello showu yaparak artık ne kadar tehlikeli birisi olduğunu açık edip muhtemel sinsiliklere ve düşmanlara yeni ufuklar açması...
Bence her ikiside akla zarar kendi ayağına sıkmaktan farksız angarya işler... Acaba senaristin bu gereksizlikleri yapmaktan nasıl bir amacı var anlayamadım..
düştü mü düştü mü?
Su kel olan herifBiraz derin düşününce ;
Arya nın öyle bir show yapmasının nedeni, son 1-2 sezonda katakulli işler seviyesi düşen Serçeparmağı tekrar eski performansına sokmak için bahane olabilir, gibi bir sonuç çıkardım kendimce. Eğer sebep bu ise, demek oluyor ki gelecek sezonlarda serçeparmak daha aktif duruma gelecektir.
Am halen Kazanılması garanti sayaılabilecek bir savaşta Khalessi nin neden ganimetleri heder ettiğinin makul/mantıklı bir açıklaması gelmiyor aklıma..
Ayrıca Khalessi kuvvetlerini ayırıp nereye gönderse, ani baskınlar yemesi yada eli boş kalması da aklıma takılıyo.
ACABA diyorum içerden kralın şehrine kuş uçuran hain kim ???..
Su kel olan herif

Su pipisiz olan yav adini unuttumKel olan mı yoksa missandei mi hain?
![]()