Sızdığı iddia edilen 2-3 farklı 8. sezon senaryosu var. Ne hikmetse hepsi HBO hacklendikten sonra çıktı meydana... Bariz şekilde HBO'nun hacklenmesini fırsat bilip trollediler, zaten dikkatli okursanız ciddi tutarsızlıklar olduğunu görürsünüz. Muhtemelen 8. sezon sızmayacak, sapıkça korunduğuna dair haberler vardı. Bu yani 7. sezonun sızan senaryosu doğruluğunu çekim esnasında çekilen/sızdırılan fotoğraflardan ispatlamıştı. Daha 8. sezonun çekmlerine başlanmadı...

Got mevzusunda gözün açık olacak hacı, bir anda trollenirsin yoksa.

Sızdığı iddia edilen 2-3 farklı 8. sezon senaryosu var. Ne hikmetse hepsi HBO hacklendikten sonra çıktı meydana... Bariz şekilde HBO'nun hacklenmesini fırsat bilip trollediler, zaten dikkatli okursanız ciddi tutarsızlıklar olduğunu görürsünüz. Muhtemelen 8. sezon sızmayacak, sapıkça korunduğuna dair haberler vardı. Bu yani 7. sezonun sızan senaryosu doğruluğunu çekim esnasında çekilen/sızdırılan fotoğraflardan ispatlamıştı. Daha 8. sezonun çekmlerine başlanmadı...

Got mevzusunda gözün açık olacak hacı, bir anda trollenirsin yoksa.
Umarım sezon 8 ile ilgili hiçbirşey sızmaz da çıktığı gün haberimiz olur. Bu sezon çok sağlam olaylar olmasına rağmen çoğuyla ilgili önceden spoiler yediğimiz için adam akıllı keyif alamadım.

Kitap eksikliğinden dizinin senaryoda bariz bir kalite düşüşü var. Martin çabuk olsun ya yoksa bunların 8.sezonu ne hallere düşüreceklerini hayal bile edemiyorum.

daenerys ve arya yok görüntülerde, sansa'nin bakisina bakilirsa littlefinger arya'ya kiydirtmis olabilir

Reek'te ulaşmış sonunda Dany'e
5b3727101382654963c7b4b8382e527c.jpg

2019 saçmalık. Zaten 7. sezon beklenenin hem senaryo hem bölüm sayısı olarak çok altında. bir de bir buçuk senelik aradan bahsediyorlar. Zaten 1 sene boyunca adam gibi 3 bölüm için bekledik.

ayinin ilk saldiriya gectigi anda yerimden zipladim lan valla. bide dani ne gecikti öyle be, gel artik zalimin kizi diye diye izledim o sahneleri

2019 saçmalık. Zaten 7. sezon beklenenin hem senaryo hem bölüm sayısı olarak çok altında. bir de bir buçuk senelik aradan bahsediyorlar. Zaten 1 sene boyunca adam gibi 3 bölüm için bekledik.
Ben sahsen 7.sezonu begendim ama 2019 sacma gercekten,kitap zaten iyice ayrışti ki artik hatirlamiyorum o da ayri bitireli 1seneden fazla oldu devami da gelmeyecekmis bilsem bu kadar para vermezdim yarim kaldi resmen. Bu arada fantastik kitap severlere Anthony Ryan in Kuzgunun golgesi serisini tavsiye ederim ilk iki kitap bitti 3.sunu siparis verdim(Ates Kralicesi) yolda merakla bekliyorum umarim bunu da cekerler.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Hackerların ne kadar delikanlı olduğunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Nihayet dün akşam 7s in 5 bölümünü izledim..
Aklımda kalan iki olay, daha doğrusu iki büyük hata sadece...

1 - Khalessi nin Lannister lara saldırdığında, askerlerden çok, kendi ordusunu beslemekta kullanabileceği her türlü erzak ve silahın taşındığı araba konvoyunu gereksiz yere heba etmesi...

2 - Aryanın Lady Brien ile gereksiz düello showu yaparak artık ne kadar tehlikeli birisi olduğunu açık edip muhtemel sinsiliklere ve düşmanlara yeni ufuklar açması...

Bence her ikiside akla zarar kendi ayağına sıkmaktan farksız angarya işler... Acaba senaristin bu gereksizlikleri yapmaktan nasıl bir amacı var anlayamadım..

Geri
Üst Alt