Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.010
- 2.119
- 1.438
8. sezon senaryosu da sızmış.
7. sezon finalinde önemli kişilerden biri ölüyor.
Fake haber... Yeni senaryo daha yazılmamış; ki adamlar dizi 2019'a kadar sarkabilir diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8. sezon senaryosu da sızmış.
7. sezon finalinde önemli kişilerden biri ölüyor.
Muhteşem
YouTube
Umarım sezon 8 ile ilgili hiçbirşey sızmaz da çıktığı gün haberimiz olur. Bu sezon çok sağlam olaylar olmasına rağmen çoğuyla ilgili önceden spoiler yediğimiz için adam akıllı keyif alamadım.Sızdığı iddia edilen 2-3 farklı 8. sezon senaryosu var. Ne hikmetse hepsi HBO hacklendikten sonra çıktı meydana... Bariz şekilde HBO'nun hacklenmesini fırsat bilip trollediler, zaten dikkatli okursanız ciddi tutarsızlıklar olduğunu görürsünüz. Muhtemelen 8. sezon sızmayacak, sapıkça korunduğuna dair haberler vardı. Bu yani 7. sezonun sızan senaryosu doğruluğunu çekim esnasında çekilen/sızdırılan fotoğraflardan ispatlamıştı. Daha 8. sezonun çekmlerine başlanmadı...
Got mevzusunda gözün açık olacak hacı, bir anda trollenirsin yoksa.
daenerys ve arya yok görüntülerde, sansa'nin bakisina bakilirsa littlefinger arya'ya kiydirtmis olabilir
Kitap eksikliğinden dizinin senaryoda bariz bir kalite düşüşü var. Martin çabuk olsun ya yoksa bunların 8.sezonu ne hallere düşüreceklerini hayal bile edemiyorum.
Ben sahsen 7.sezonu begendim ama 2019 sacma gercekten,kitap zaten iyice ayrışti ki artik hatirlamiyorum o da ayri bitireli 1seneden fazla oldu devami da gelmeyecekmis bilsem bu kadar para vermezdim yarim kaldi resmen. Bu arada fantastik kitap severlere Anthony Ryan in Kuzgunun golgesi serisini tavsiye ederim ilk iki kitap bitti 3.sunu siparis verdim(Ates Kralicesi) yolda merakla bekliyorum umarim bunu da cekerler.2019 saçmalık. Zaten 7. sezon beklenenin hem senaryo hem bölüm sayısı olarak çok altında. bir de bir buçuk senelik aradan bahsediyorlar. Zaten 1 sene boyunca adam gibi 3 bölüm için bekledik.
ayinin ilk saldiriya gectigi anda yerimden zipladim lan valla. bide dani ne gecikti öyle be, gel artik zalimin kizi diye diye izledim o sahneleri
daha düşmedi mi?
O kadar hataya kellesinin gitmemesi e şükretmesi lazım.Dizideki tek adam gibi adam budur bu sezon aptal yerine konmasına üzülüyorum reisin
![]()
Öldüğü zaman da ölmediğini konuşuyorduk zaten çok dert etmeReis şu Con Sınov varya önce öldü dediler, sonra ölmedi dediler vs vs.![]()