- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
O kadar hataya kellesinin gitmemesi e şükretmesi lazım.
GSCimbom Mobile App
Bu bölüm tam senlik olacak, baya memnun olacağını tahmin ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar hataya kellesinin gitmemesi e şükretmesi lazım.
GSCimbom Mobile App
İnternetten kitap mı okunurmus ya 1 kez yaptım onu kör oluyodumGame of thrones kitaplarının pdf yapılmış hali var internette denk geldim isteyen varsa verebilirim .
Yok bende okumamda zaten denk geldi öyle söyleyim dedimİnternetten kitap mı okunurmus ya 1 kez yaptım onu kör oluyodum
GSCimbom Mobile App
Kıyım var diyosun yani abi hadi bakalımBu bölüm tam senlik olacak, baya memnun olacağını tahmin ediyorum.
![]()
ölünün biri ölünce(!) diğerlerinin ölmesi olayını anlayamadım ben.
![]()
ölünün biri ölünce(!) diğerlerinin ölmesi olayını anlayamadım ben.
Öldürdüğü White Walker'ın dirilttiği ölülerdi ve onu öldürünce zincirleme olarak onları ayakta tutan büyüde ya da o güç neyse yok olmuş oldu.
sadece jon öldürünce mi o sihir mi ne bozuluyor peki reis? öyle bişey okumustum buradaydı sanırım fakat diğer adamlardan biri yakaladıkları ölüyü tekmeliyince diğerleride tepki vermişti?
gerçi çoğumuz sebebi tam anlamamıs gibi. bu olay dizide ilkkez göze sokuluyor geleceğe yönelik olaylarda bi bilgi olabilir
Şimdi bu NK bebekleri alıp WW'ye çeviriyor, en azından yöntemlerden birinin bu olduğunu biliyoruz. WW'lerin de ölüleri wight'e çevirme kabiliyetleri olduğunu öğrendik, wightleri yeniden canlandıran WW ölünce otomatik olarak çevirdiği wightlerin tamamı ölüyormuş. Buradan da NK ölünce bütün WW'ler ve wightlerin öleceği çıkarımında bulunulabilir. Bence büyük savaş bu şekilde bitecek, yani NK ölecek ve doğal olarak ölüler ordusunun tamamı da onunla beraber ölecek.
Jon alakası yok White Walkerla alakalı başka biri yapınca aynı zincirleme gerçekleşecek gibi görülüyor. Ama canlandırdıkları ölülere istedikleri gibi komut verdiklerine göre aralında görsel ve zihinsel bağ olduğu kesin. Mesela Bran kuzgunları öyle kontrol ediyor. Night King tüm bu zincirin başı ama adam kim nereden geldi anlayamadık henüz. Ancak Bran geçmişe yolculuğa çıkarsa öğrenebiliriz gibi geliyor. Bir de Azor Ahai'nin bile yok edemediği Night King'i bunlar nasıl yok edecek merak ediyorum.
8.sezon çekimleri başlanmadı senaryo yok kitap yazılmadı , bildiğim kadarıyla .Osman o teori diye okuduğun şey 8. Sezon senaryosuysa ABV
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok yav. searyo ıle alakası yok. dizide zaten bu sunuldu daha evvel. hatırlasanıza ormanın cocukları adamın bırının kalbıne ejderha camı sokup donusuturuyorduOsman o teori diye okuduğun şey 8. Sezon senaryosuysa ABV
8.sezon çekimleri başlanmadı senaryo yok kitap yazılmadı , bildiğim kadarıyla .
dümen , kafalarına göre yazıyolar hackerlar paylaştı diyolarSızdırmışlar senaryoyu nasıl yok
Osman o teori diye okuduğun şey 8. Sezon senaryosuysa ABV