Jon Snow'da biz gibi, fena vurulmuş.
image.png

Bu dayıda çok fena.
3af59c767836980b246e0e339f9f14b717c512a953a41fe6f07c871eef7ec8e1_wide-638079cb546b344f77dd75f860bfe51976d83bad.jpg

Bran bence nightking arkadaslar

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Bölümde bir şey olacağı yok boşuna beklentiye girmeyin. Bir meydanda toplanıp once atar gider yapacaklar sonra akdayilara karsi birlik olacaklar. Bi de con, ejderya anayı pompalayacak.

Bölümde bir şey olacağı yok boşuna beklentiye girmeyin. Bir meydanda toplanıp once atar gider yapacaklar sonra akdayilara karsi birlik olacaklar. Bi de con, ejderya anayı pompalayacak.

Sezon finaline dair ağır spoiler.
Birlik olmayacaklar diye biliyorum, cersei tamam tamam he he deyip sonra ordusunu göndermeyecek kuzeye, ama jaime cersei'den tiksinip kuzeye doğru yola çıkacak tam bu sahnede yani jaime atın üstünden arkasını dönüp kings landing'e bakarken kar yağmaya başlayacak.

Tahminlerim;

- jon ve halası birbirlerini becerecek

- cersei herşeye rağmen ordusunu kabul edecek ama aynı zamanda dany'e saldırmaya çalışacak

- pezoparmak ölecek

- sam jonun bulunduğu yere gelecek

- ölüler duvarı geçecek
Bakalım kaç tanesini tutacak

Sezon finaline dair ağır spoiler.
Birlik olmayacaklar diye biliyorum, cersei tamam tamam he he deyip sonra ordusunu göndermeyecek kuzeye, ama jaime cersei'den tiksinip kuzeye doğru yola çıkacak tam bu sahnede yani jaime atın üstünden arkasını dönüp kings landing'e bakarken kar yağmaya başlayacak.
son kısım çok klas olmuş.

Ulan 2019'a kadar nasıl dayanacağız sonunu görmeden ölürsem gözüm açık giderim ?

Bu dizi industrisi milleti de bozdu, herkes jonun halasi olan khalessi´yi pompalamasini bekliyor.

Öyle bir sahneyi izlemem diyorsun yani

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen hoslanirmisin ? Wallahi Jaime karakterini aslinda begenmeme ragmen, malum durumdan dolayi asiri bir sogma var. Isinamiyorum herife.

Acikca söylemek gerekirse, Türk toplumun ensest konusunda sözde bukadar karsi durmasi da ilginc geliyor... Kardes kardese is pisirse skandal olur, ama cogunluk olarak kardesler cocuklarini evlendiriyor, ve yadirganmiyor bile... Benim acimdan pek bir farki yok...

Sen hoslanirmisin ? Wallahi Jaime karakterini aslinda begenmeme ragmen, malum durumdan dolayi asiri bir sogma var. Isinamiyorum herife.

Acikca söylemek gerekirse, Türk toplumun ensest konusunda sözde bukadar karsi durmasi da ilginc geliyor... Kardes kardese is pisirse skandal olur, ama cogunluk olarak kardesler cocuklarini evlendiriyor, ve yadirganmiyor bile... Benim acimdan pek bir farki yok...
Ula Adem şakaya bile açıklayıcı cevap veriyorsun.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt